Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

GSİM’den 100 Okula Ziyaret

 Şehir merkezinde 85, Kovancılar ilçesinde de 15 olmak üzere toplamda 100 okul ziyaret edilerek, Gençlik ve Spor Bakanlığı projeleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün sanatsal, sportif ve sosyal faaliyetleri okul idaresi ile paylaşıldı. 

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce okul ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Pandemiden ötürü uzun süre kapalı kalan okullarda yüz yüze eğitimin başlaması ile harekete geçerek hem hayırlı olsun ziyareti, hem de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde devam eden faaliyetlerin okul idarecileri ve öğretmenlerine aktarılması hususunda Şube Müdürleri, Gençlik Liderleri, Antrenörler ve Gönüllü Gençler ile bu faaliyetlerin duyurulması ve haberdar edilmesi açısından okul ziyaretleri başladı.
Şehir merkezimizde 85, Kovancılar İlçesi’nde 15 olmak üzere toplam da yüz okul ziyaret edildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı projeleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sanatsal, sportif ve sosyal faaliyetleri okul idaresi ile paylaşılarak yerel üretim olan orcik ikramında bulunuldu.
GÜRTÜRK: “GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜM NEZDİNDE BÜTÜN ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM…”

 Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’in, Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’e yapmış olduğu ziyaret kapsamında açıklamalarda bulunan, İl Müdürü Gürtürk, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze öncelikle yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün bünyesinde yer alan Gençlik Merkezinin de faaliyetlerini yakından takip ediyor, koordineli olarak çalışıyoruz. Çocukların, gençlerin olduğu her alanda başarılı çalışmaları ile takdirimizi toplayan ve bir bakıma psikososyal çalışmalar çerçevesinde Milli Eğitimin yükünü omuzlayan, Gençlik ve Spor İl Müdürüm nezdinde bütün çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
EREN: “GENÇLİK MERKEZİMİZ BİZLER İÇİN OLMAZSA OLMAZ…”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Eren de yapmış olduğu açıklamada, “Gençlerin olduğu her alanda ortak faaliyet yürüttüğümüz İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz bu konuda bizim en büyük kaynağımız ve destekçimizdir. Yaptığımız çalışmalar dolasıyla gerek okullarda gerekse İl Müdürlüğümüze bağlı tesislerde gençlerimizi ağırlıyor, bilişsel, sosyal ve kültürel anlamda katkılar sunmak için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Gençlik Merkezimiz Liderleri ve Gönüllüleri de bu bağlamda vazgeçilmezimiz ve kılavuzlarımızdır. Hedefimiz, O Bir Gence ulaşıncaya denk faaliyetlerimizi arttırmak ve istikrarlı olarak sürdürmektir, Gençlik Merkezi sayılarının artması ve etkinlik alanının daha fazla yayılması konusunda çalışmalarımızı sürdürüyor ve titizlikle takibini yapıyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yaptığımız görüşmeler ve ihtiyacımızın olduğu alanlarda da anında destek verip çözüm sağlayan, gençlere ulaşılması ve durum tespiti açısından ayrıca gayret gösteren İl Müdürümüz ve değerli öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol