Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

Güder Harikalar Yaratmaya Devam Ediyor

Mehmet Güder,  Tunceli’nin Çemişgezek ilçesi kaymakamı iken, ortaya koyduğu başarılı çalışmalar dolayısıyla,  Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili olarak atanmıştı.

Güder, yeni görev yeri olan Varto’da da, başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. 

Göreve başlamasının üstünden, yaklaşık olarak bir ay gibi kısa bir süre geçmesine karşın Güder, Varto’nun, uzun yıllardan beridir talep ettiği hizmetleri yerine getirmeyi başardı.

Güder Bir Ayda Bir Yılda Yapılacak İşlere İmza Attı

Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Güder ortaya koyduğu çalışma performansı ile bir yılda yapılması beklenen işleri bir aya sığdırdı.

Güder, yaptığı çalışmalar ile Varto’da yaşayan vatandaşların da, takdirini kazandı.

Vatandaşları hasret kaldıkları hizmet anlayışıyla buluşturan Güder’in bir ayda Varto’ya kazandırdıkları ise şu şekilde :

 Belediyeler Birliği’nden 1 adet iş makinesi kepçe hibesi aldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan bir adet çöp toplama aracı ve 200 adet çöp konteynırı hibesi aldı

İlçe merkezinde  yaptığı, yoğun asfaltlama  çalışmalarıyla ilçe merkezindeki yolların çok önemli bir kısmını  asfalt ile buluşturdu.

Gene ilçe merkezindeki bozulan tüm yollara yönelik asfalt yaması çalışmasını başlattı

İlçe mücavir alanı içerisinde bulunan tarımsal amaçlı tüm su kanallarını temizlemeye başlayan  Güder toprakların  su ile kavuşmasını da sağlayacak  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol