Öne Çıkanlar DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Güder Hizmetlerine Devam Ediyor

Mesaisini halkla iç içe geçiren Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili hemşehrimiz Mehmet Güder, çarşı merkezine iş makinaları ile çıkarak, ilçenin alt yapısı ve sokaklarının kilitli parke yapılması için çalışmalara hızlı şekilde başladı.  İlçe merkezinde başlattığı çalışmada ilk kilitli parkeyi ilçe esnaflarıyla birlikte döşeyen Güder, ilçenin hasret kaldığı  hizmetlere kavuşmasını sağladı.  Güder, hem halkın yaşamını kolaylaştıracak, hem de ilçeye estetik bir görüntü kazandıracak çalışmalar yürüteceklerini aktardı.  Güder, yapacakları hizmetler ile  şehirleşme ve belediyecilik anlayışını en iyi şekilde hayata geçireceklerini söyledi.  Güder, ilçenin bozuk alt yapı ve yollarının kış gelmeden yapılacağını açıkladı.

“Güzel Hizmetler Yapmanın Çabası İçerisinde Olacağız”

Vatandaşlarla kurduğu sıcak dostluklarla, ilçe halkının yüzünü güldüren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Güder, “İlçe de göreve başladığımız yaklaşık bir aylık sürede, belediye olarak halkımıza, vatandaşlarımıza, esnaflarımıza, faydalı olacağımız konuları saptamak için, bu bir ayı analiz süreci olarak kullandık. Özellikle, ilçemizdeki bozuk olan kötü durumda olan kaldırımların yeniden yapılması için, kış gelmeden hızlı bir şekilde çalışma başlattık. İnsanlarımızın günlük hayatını kolaylaştırma noktasında, güzel bir şekilde şehircilik ve belediyecilik anlayışını hayata geçirmek için bütün ekiplerimizle,  Varto halkımızın yanında olacağız. Onlara güzel hizmetler yapmanın çabası içerisinde olacağız.

Çalışmalarımız, sadece kaldırım ve üst yapı çalışmalarıyla sınırlı kalmayacak. Sosyal belediyecilik anlayışını da güzel bir şekilde yansıtmaya çalışacağız. Şu anda  güzel projelerimizi hazırlama aşamasındayız. Daha nice projeleri  halkımızla buluşturacağız” dedi.

İlçe esnafları ise, yaptıkları değerlendirmede şu ifadeleri kullandılar; “ Kaymakam beyin gelmesiyle, hizmetler de gelmeye başladı. Daha da güzel hizmetler yapacağını düşünüyoruz. Kendisine çok teşekkür ederiz”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol