Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Gürtürk İlçe Müdürleri İle Bir Araya Geldi

1 Mart ‘ta başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesi Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk Alacakaya ilçesi Milli Eğitim Müdürleri Kurulunu toplayarak, yapılan hazırlıklar konusunda bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALDIK

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk toplantıda yaptığı açıklamada, “ Okullar açılmadan önce tüm okullarımıza dezenfektan, yüzey temizleyici, temizlik malzemesi, sıvı sabun gibi malzemelerin gönderdik. hiçbir okulumuzun temizlik malzemesi ihtiyacı kalmadı. Ucuz Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Bunun dışında Bakanlığımız ve Türk Standartları enstitüsü arasında imzalanan protokol kapsamında okullarımızın % 95’inin “Okulum Temiz Belgesi” belgesi alarak hazırlıklarını tamamladılar. Çocuklarımızın sağlığı için her türlü tedbiri aldık.

Okullarımız şu an itibari ile çocuklarımız için park oyun alanlarından daha güvenli hale getirilmiştir.

Uzun süredir ayrı kaldığımız öğrencilerimizi okullarımızda tekrar görmek için tüm öğretmenlerimiz ile birlikte sabırsızlıkla bekliyoruz.

Hizmetlisinden öğretmenine, yöneticisine kadar okullarımızdaki tüm personelimiz gerekli hizmet içi eğitimlerden geçirilerek yüz yüze eğitim esnasında uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirilmiştir” Dedi.

Müdür Gürtürk Alacakaya ilçesinde düzenlenen İlçe Müdürler Kurulu Toplantısı öncesinde de Palu Baltaşı İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek alınan tedbirleri yerinde inceledi.



 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol