Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

GÜZELLİĞİN YENİ MERKEZİ AÇELYA AÇILDI

Güzelliğine ve bakımına önem veren Elazığlı kadınlar için yeni merkez olma hedefiyle yola çıkan Açelya Güzellik Merkezi kapılarını görkemli bir törenle hizmete açtı.

Kalıcı makyajdan, bölgesel inceltmeye, epilasyondan cilt bakımına kadar güzellik ve bakım denince akla gelen pek çok alanda tecrübeli kadrosu, son teknolojik cihazları ile hizmet verecek olan Açelya Güzellik Merkezinin açılışına ilgi yoğundu. Berberler ve Kuaförler Oda Başkanıyla birlikte birçok STK Başkan ve Yöneticilerin de katıldığı açılışın açılış konuşmasını işyeri sahibesi Açelya Aslan yaptı.

GENİŞ HİZMET YELPAZESİ

Aslan yaptığı açılış konuşmasında; “Güzellik ve bakımına önem veren Elazığlı kadınlarımıza bir Elazığlı olarak hizmet vermenin ilk adımı olan işyerimizi açıyoruz. Son teknolojik cihazlarımız ve geniş hizmet yelpazemizle Elazığlı kadınlarımız için buradayız. Tecrübeli ve deneyimli personellerimizle gayet hijyenik bir ortamda kadınlarımız güzellik ve estetik adına aradıkları tüm hizmetleri bizden alabilecekler.” Dedi.

Güçlü kadın güçlü yarınlar sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Aslan konuşmasını, “Çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize şükranlarımızı sunuyor güzel şehrimizin güzel kadınlarıyla yarınlara emin adımlarla” diyerek tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol