Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

H. Y. Malatyaspor, Cengizhan'ın bonservisini açıkladı

Elazığspor'dan Yeni Malatyaspor'a transfer olan ve 4 yıllık sözleşmeye imza atan Cengizhan Akgün'ün bonservis bedeli açıklandı

Helenex Yeni Malatyaspor, son olarak Elazığspor forması giyen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Cengizhan Akgün ile 500 bin TL bonservis bedeli karşılığında 3+1 yıllığına anlaşma sağladı.

Genç oyuncu geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig’de Elazığspor ile çıktığı 34 karşılaşmada 20 gol atarken 6'da asist yaptı.

2018 yılında Gençlerbirliği’nden Elazığspor’a transfer olan yetenekli sağ kanat oyuncusu, daha önce Kastamonu 1966, Hacettepe, Boluspor Alt ve Kdz Ereğli Altyapısında forma giydi.

Transfer ile ilgili olarak Elazığspor'dan yapılan açıklamada; "Teşekkürler Cengizhan! Profesyonel futbolcumuz Cengizhan Akgün’ün transferi konusunda Yeni Malatyaspor Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Cengizhan Akgün’e bugüne kadar kulübümüze sağladığı katkılardan dolayı teşekkür eder, yeni kulübünde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol