Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Haber Ayrıntı 13. Yılını Kutluyor

Konu ile ilgili açıklama yapan Haber Ayrıntı Gazetesi ve haberayrıntı.com haber sitesi imtiyaz sahibi Serkan Gürtürk, 13 yıldan beri öznesi Elazığ ve Elazığlı hemşerilerimiz olan, şehrin sorunlarını cesurca dile getiren ve bu konuda sadece eleştiri kolaycılığına sığınan değil, çözüm önerileri de sunan bir gazeteyi şehre kazandırdıklarını ifade etti.

30 Haziran 2009 tarihinde ilk kez Elazığ Star Haber olarak yayın hayatına başlayan gazetelerinin basın yayın ve etik ilkeler çerçevesinde ortaya koydukları her haber ve her manşetiyle şehrin ve halkın yanında yer aldığını ifade eden Gürtürk şunları söyledi:

“Gazetemiz, yeri geldi kamu vicdanının sesi oldu, yeri geldi mazlumların ve haksızlığa uğrayanların nefesi oldu, yeri geldi adil olmayan yöneticiye hakkı ve doğruyu hatırlatan sessiz yığınların feryadı oldu.

Vicdanları yaralayacak adımların hep karşısında oldu gazetemiz. Hain bir bombalama eylemi sonucu üç fidanı şehit verdiğimiz eski Emniyet müdürlüğünün yerinde konut ve işyeri yapılamaz dedik ve bu feryadımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da duyuldu ve alan şimdilerde millet bahçesi olarak halkımızın hizmetine sunuldu.

Şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda kalkınması ve gelişmesi için yaptık haberlerimizi. Doğruları alkışladık, yanlışlara ise “adam aldırma da geç git” demedik.

Birilerinin tepkisinden ve dünyalık kazanımlarımızın kesilmesinden de korkmadık. İşini doğru ve güzel yapan, adil davranan ve şehri ile ülkesi için çalışan her bir bürokrat,  iş adamı ve siyasetçinin en büyük destekçisi biz olduk.

Kalemimiz de gazetemiz de doğrulara kalkan, yanlışlara kılıç oldu. Kalemin kılıçtan keskin olduğu gerçeği şehre kazandırdıklarımızla bir kez daha tescillendi.

Gazetemiz, 14 Mayıs 2019 tarihinden itibaren isim değişikliği ile  Haber Ayrıntı ismiyle okurlarıyla buluşmaya devam ediyor. Bizleri 13 yıl süreyle halkımızın yanında, yanlışların karşısında olmanın verdiği güçle etkin bir gazete olmanın gururunu yaşıyoruz.

Bu kutlu yolculuğumuzda bizleri bağrına basan ve desteklerini veren tüm hemşerilerimize ve ilimiz yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Nice 13 yıllara dileklerimizle iyi ki varsınız ve iyi ki hep yanımızdasınız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol