Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

"Haketmedikleri parayı istemeyecekler"

Kanal 23 ekranlarında yayınlanan Yusuf Boydak’ın hazırlayıp sunduğu Telefinal programına telefonla katılan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, transfer yasağının kaldırılması konusunda büyük uğraşlar verdiklerini ancak bugün geldikleri noktada tıkandıklarını söyledi.  

Başkan Şerifoğulları’nın açıklamaları şöyle; 

“15 gün önce alacaklı futbolcular ve avukatlarla görüşüldüğünde 5 - 6 Milyon gibi bir rakama yasağın kaldırılacağı ortamda, bugün bu rakamı karşılamamıza rağmen verdikleri sözlerde durmayıp rakamı artırdılar. Şahsi çeklerimize kadar kullanmamıza rağmen alacakları rakamı sürekli yukarlara çektiler. Bu şartlarda istedikleri rakamı veremeyeceğiz. Belli bir bütçe oluşturduk. Bu bütçenin dışına çıkamayacağız. %80 transfer yasağının kaldırılması konusunda yol katedildi. Alacağı olmayan dosyası kapanan futbolcular bile alacaklı olarak karşımıza çıktı. Hakikaten üzülüyoruz. Futbolu bırakmış bir kişinin bu şekil tavır sergilemesi çok üzdü bizi.  10-15 Bin Euro isteyen yabancılar bugün 45 Bin Euro istiyor. Avukatlar avukatlık ücretini istiyor. Çok ciddi manada sıkıntılı bir sürece girdik. Şahsım ve 8-10 kişilik işadamlarımızla bu süreci tamamlamak istiyorduk ama şuan gelmiş olduğumuz nokta çok kötü bir nokta. Süreç bu şekil devam ederse transfer tahtası açılmayacak. Gençlerimizle yolumuza devam edeceğiz. Bu şehirde Elazığspor üzerinden siyaset yapanlar, bu şehirdeki işadamları ve stklar ellerini taşın altına koymaları gerekiyor. Biz gövdemizi koymuşuz. Herkesi göreve davet ediyorum. Eğer gerçekten Elazığspor sevdası varsa içlerinde bu sürece katkı sağlasınlar. Karşı tarafta avukatların ve futbolcularında fedakarlıklar yapması gerekiyor. Haketmedikleri paraları istemeyecekler. Bu fedakarlığı yapmadıkları takdirde bu süreci burada noktalayacağız. Transfer tahtasını açmadan mevcut futbolcularla yolumuza devam edeceğiz. 5-6 milyona çözülecek bu süreç bugün 10 milyona dayandı. Oluşturduğumuz bütçenin tamamını da mevcut futbolcularımıza dağıtmaya hazırız. Yeter ki bu takım yaşasın. Bu takımın ölmesin. Bu takımın düşmesi en fazla beni üzecektir. Yaşaması için herkesin gayret etmesi gerekmektedir. Çarşamba günü akşama kadar son görüşmeler yapılacak. Belirlediğimiz rakamlara gelmedikleri takdirde ve haketmedikleri o paraları istedikleri müddetçe transfer tahtası diye bir gündemimiz olmayacak. Süreci kapatacağız. Tahtanın açılmasını isteyen stk üyeleri, işadamları, yarın siyaset düşünecek insanlar taşın altına sadece elini ya da parmağını koysunlar. Biz gövdemizi koymuşuz. Şehire 350 milyonluk stadyum yapılıyor. Eğer Elazığspor yaşamazsa, amatöre düşerse o 350 milyonluk yatırımda boşa gidecek. Bunu herkesin bilmesi lazım. Ben üzerime düşeni fazlasıyla yerine getirdim. Getirmeye de devam edeceğim. Bu konuşmayı üzerimden yükü atmak adına yapmıyorum. Allah şahidimdir geceli gündüzlü işimi gücümü bırakmışım, bu konuyla ilgileniyorum. Sürekli bilgi alıyorum. Bu şehirden para kazanan ferrokromlar, çimentaşlar arandı ama maalesef olumsuz geri dönüşler oldu. Artık bu sürecin son 24 saati. Olmadığı takdirde kendi öz evlatlarımızla sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnşallah yarın çözülür, çözülmediği takdirde bu takımın yaşamasına adına ne gerekiyorsa herşeyi yapacağım.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol