Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

HALİNİZDEN EN İYİ BİZ ANLARIZ

Elazığ'da yaşanan depremin yaraları henüz sarılmamışken, İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem yürekleri bir kez daha sızlattı.

Çok sayıda binanın yıkıldığı ve can kaybının yaşandığı İzmir'e ülkenin dört bir yanından yardım eli uzandı.

Kentte arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ederken, İzmir halkının yaralarının sarılması için adeta seferberlik başladı.

HALİNİZDEN EN İYİ BİZ ANLARIZ

İzmir'e bir yardım eli de Elazığ'dan uzandı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın talimatıyla Hayır Çarşısında hazırlanan yardım kolileri tırlarla İzmir'e gönderildi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada, "Yüreğimiz sizinle İzmir.

Halinizden en iyi biz anlarız. Şehidimiz Fethi Sekin'in emaneti olan İzmirimize gönderilmek üzere yardım tırlarımız hazırlanıyor.

Arama kurtarma çalışmalarına ihtiyaç olması halinde itfaiye ekiplerimiz deprem bölgesine hareket etmek için hazır. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun" dedi.

Öte yandan Elazığ Valiliği himayesinde deprem bölgesinde acil ihtiyaç olacak olan battaniye ısıtıcı çocuk bezi gibi yardım malzemeleri tır ile İzmir'e gönderildi.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık yaptığı açıklamada, "Yola çıkan yardımlarla ilgili açıklama yapan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, “Depremi yaşamış bir il olarak, İzmir’in yanındayız. 2 Arama kurtarma aracı, 8 Arama Kurtarma Teknisyeni, 1 Koordinasyon tırı, deprem saatinde yola çıkmıştır” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol