Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

"HALKIMIZ CEVABI SANDIKTA VERECEK!"

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı Kadın Kolları kentin en işlek caddelerinden biri olan Hürriyet caddesinde “Hoş geldin Ramazan” etkinliği gerçekleştirdi. Yapılan etkinlik kapsamında kurulan stantta Elazığ halkına hazırlanan iftariyelik hurmalar ikram edildi.

Etkinlikte açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Elazığ Kadın Kolları İl Başkanı Züleyha Bahçecioğlu, AKP’nin vatandaşları tarihte görülmemiş zamlarla karşı karşıya bıraktığını belirterek, “Yapılacak ilk genel seçimde de vatandaş faturayı sandıkta kesecek.”dedi.

Halkın 20 yıldır güvenip desteklediği hükümetin gündeminde geçim sıkıntısı ve zamların olmadığını, tek dertlerinin var olan durumlarını muhafaza etmek olduğunu ifade eden Başkan Bahçecioğlu; "Hükümetin gündeminde geçim sıkıntısı ve zamların olmadığını, tek dertlerinin var olan durumlarını muhafaza etmek olduğunu artık halkımız da görüyor ve biliyor. Halkımız cevabın sandıkta verileceğini, sandığı iple çektiklerini alenen söylüyorlar ve bunu dillendirmekten çekinmiyorlar."dedi.

Saadet Partisi Kadın kolları olarak halkın her zaman yanında olduğunu ifade eden Bahçecioğlu açıklamasında şunları söyledi;

*VATANDAŞ EKONOMİK KRİZ VE HAYAT PAHALILIĞINDAN ŞİKÂYETÇİ

Geçmişte hanımların tencereyi kaynatamamaktan ötürü çektikleri sıkıntıları dillendiklerini "Saadet Partisi kadın kolları olarak ilimizin işlek caddelerinden biri olan Hürriyet caddesinde ‘’Hoş geldin Ramazan’’ etkinliğimizi gerçekleştirdik. Elazığ halkına hazırladığımız iftariyelik hurmaları ikram edip bu arada da ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve hayat pahalılığı üzerine dertleştik. Geçmişte hanımların tencereyi kaynatamamaktan ötürü çektikleri sıkıntıları dinlerdik, bu etkinlik de artık beylerin de bu konuda sıkıntılı olduklarını, geçinemediklerini, utanarak bizlerle paylaşmalarını gördük. Bu durum bizleri son derece üzdü. Özellikle bir vatandaşımızın, bir abimizin elindeki poşeti göstererek; ‘’utanıyorum taşırken, ancak çok az almak zorunda kaldım, ihtiyacım gözükmesin diye siyah poşette taşıyorum’’ demesi acının, ızdırabın büyüklüğünü özetliyordu."

MUTFAKTAKİ YANGIN HER ALANA YAYILMIŞ DURUMDA

"Saadet Partisi Kadın kolları olarak; halkımızın her zaman yanında olduğumuzu, onların sesi olmaya devam edeceğimizi, bu gidişatın halkın iradesiyle değişeceğine olan inancımızı yinelemek istiyoruz. Artık halkın zamlardan bıktığını ve yaşamın her geçen gün daha da zorlaştığını, yanlış yönetimin faturasının halka kesilmesinin kabul edilemeyeceğini, yetkililere buradan seslenerek bu zulmün artık son bulması gerektiğini, mutfaktaki yangının hayatın her alanına yayıldığını defaatle hatırlatmak istiyoruz."

* HÜKÜMETİN HALKTAN ÇIKAN SESLERE KULAK TIKIYOR

"Halkımızın 20 yıldır güvenip destekledikleri hükümetin gündeminde geçim sıkıntısı ve zamların olmadığını, tek dertlerinin var olan durumlarını muhafaza etmek olduğunu artık halkımız da görüyor ve biliyor. Halkımız cevabın sandıkta verileceğini, sandığı iple çektiklerini alenen söylüyorlar ve bunu dillendirmekten çekinmiyorlar. Hükümetin halktan çıkan seslere kulak tıkadığını müşahede ediyoruz. Bir an önce halkın sorunlarının çözülmesi gerektiğini yetkililere hatırlatmak isteriz. Bu vesileyle tüm Elazığ halkının Ramazan-ı şeriflerini kutlar şehrimiz halkımız ülkemiz ve dünyaya saadetler getirmesi temennisiyle saygılarımızı sunarız."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol