Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Hasar Raporları Askıya Çıkıyor

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, hasar raporlarının yarın askıya çıkacağını belirttiği açıklamada şu ifadelere yer verildi; “   “27.12.2020 tarihinde ilimizde meydana gelen 5,3  büyüklüğündeki deprem afeti nedeniyle İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca 11.03.2021 tarihli olurları ile Elazığ Merkez köy, belde ve mahalleler, Baskil, Sivrice, Maden, Palu, Karakoçan ve Kovancılar ilçeleri için Genel Hayata Etkililik Oluru alınmıştır. Güvenilir için kazandıran bet siteleri.

Bu olura istinaden Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik elamanlarınca kesin hasar tespit çalışmaları yapılarak tamamlanmıştır.

Kesin Hasar tespit askı listeleri 01.04.2021tarihi itibariyle Elazığ Valiliği ve Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne gönderilmiştir. Bu sonuçlar 02.04.2021tarihinden itibaren köy/mahalle muhtarlıklarında, Elazığ Valiliği, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün web sitelerinde ve https://hasartespit.csb.gov.tradresinde yayınlanacaktır.

Bu sonuçlara askı tarihinden itibaren (02.04.2021) 30 (otuz) gün içerisinde vatandaşlar tarafından itiraz edilebilecektir.

İtirazlar;

Mevcut hasar durumuna,

Yayınlanacak listelerde vatandaşa ait yapının görünmemesi durumuna ve adres düzeltmeleri için başvuru yapılabilecektir.

İtiraz başvuruları yasal askı süresi içerisinde e-devlet üzerinden veya Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne(Sürsürü Mahallesi Atatürk Bulvarı No:91)bizzat başvuru şeklinde yapılacaktır.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol