Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

Hastane Personeli Kalite Eğitiminden Geçti

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirilen sunuma çok sayıda klinik hemşiresi katıldı.

Albay, eğitimde Türkiye' de sağlıkta kalite sisteminin gelişimi ve temel yapı taşlarını, sağlıkta kalite standartları ve göstergeleri ile akreditasyon başkanlığı tarafından, revize edilerek oluşturan, SKS (Sağlıkta kalite standartları) Versiyon 6 hakkında genel bilgilendirme yaptı.

Albay, hemşirelere kalite standartlarının, saha içerisindeki uygulamalarından bahsederek, doğru yapılan uygulamalar hakkında bilgi verdi.

Sunumun devamında, hastanenin tüm bölümlerinin, sağlıkta kalite standartlarında öncü olması gerektiğinin altını çizen Albay, sağlık hizmeti sunumunda kalite, verimlilik, hasta ve çalışan güvenliği ile hasta ve çalışan memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Bu konuda hemşirelere büyük görev ve sorumluluklar düştüğünü, Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne yakışır standartlarda kaliteli hizmet sunmanın gayreti ve çabası için de olduklarının altını çizdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol