Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA

Bu haber kez okundu.

Hayaller Büyük!

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişine sayılı günler kaldı. Milli Piyango bu yıl tam 100 Milyon TL büyük ikramiye veriyor. İkramiyenin 100 Milyon TL olması bilet satışlarını arttırdı. 

Çeyrek biletin 25, yarım biletin 50, tam biletin de 100 liradan satıldığı bayilerde, en çok çeyrek bilet satışı gerçekleştiriliyor. Milli Piyango satıcısı Arif Kemal Sayan, Şuan pandemiden dolayı sakin olduğunu ama yılbaşına doğru satışların artacağını düşündüklerini kaydetti.

“YOĞUNLUK ÇEYREK BİLETTE”

Yoğunluğun çeyrek bilette olduğunu ifade eden Milli Piyango satıcısı Arif Kemal Sayan, “Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 100 Milyon TL. Bilet fiyatları 25 ile100 TL arası değişiyor. Çeyrek bilet 25, yarım 50, tam 100 TL olarak satışını gerçekleştiriyoruz. Vatandaş en çok çeyrek bilet alıyor. Pandemiden dolayı sakinlik var. Memur arkadaşlarda yoğunluk ve kuyruk olmasına izin vermiyorlar. Satışlar şuan için iyi. İnşallah yılbaşına doğru daha da artacağını düşünüyoruz” dedi.

Bilet almak için bayiye gelen bazı vatandaşların görüşleri de şu şekilde :

Bilet almak için bayiye gelen ve büyük ikramiye kendisine çıkarsa depremzedelere yardım edeceğini söyleyen Mahsun Çalışır (42), “Biliyorsunuz büyük bir deprem yaşadık ve bu depremden dolayı maddi olarak zarar gören arkadaşlarımız oldu. 2 yarım yılbaşı bileti aldım. Bana çıkarsa depremzedelere yardım etmeyi ve işi kurmayı planlıyorum” şeklinde konuştu.

Bilet almaya gelen bir başka vatandaş Sultan Batmaz (36) “Evdeki herkes için 1 çeyrek bilet aldım. Benim şansım yok bana çıkmaz ama çocuklarım şanslı onlara çıkacak gibi içime doğuyor. Büyük ikramiye aldığım biletlerden birine çıkarsa, bir kısmını çocuklarımın eğitimine harcamayı düşünüyorum. Kalan kısmıyla da ev, araba alıp, gelecek için harcama yaparım” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Hayaller Büyük!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol