Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

‘Haydi Çocuklar Spora’

Pandemi dönemi nedeniyle birçok sosyal etkinlikten uzak kalan çocukların keyifli bir tatil dönemi geçirmelerine katkı sunacak yaz spor okulları’na kayıtlar başladı.

Futbol branşında 6-13, basketbol branşında 9-15 ve yüzme branşında ise 6-12 yaş arasındaki çocuklar, Elazığ Belediyesi Kültür Park Spor Tesisleri Kulüp Binası’nda kayıt işlemlerini yaptırabilecekler. Kontenjanların sınırlı olacağı yaz spor okullarına kayıt yaptıran çocuklara Elazığ Belediyesi tarafından forma ve şort hediye edilecek.

KURSLAR 5 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

‘Haydi Çocuklar Spora’ sloganıyla toplam üç branşta açılacak olan yaz spor okullarında eğitimler 5 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve 3 Eylül Cuma günü sona erecek.

Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri gerçekleştirilecek kurslarda öğrenciler alanında uzman hocalar tarafından eğitime tabi tutulacak.

ÖĞRENCİ ve AİLELERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılacak yaz spor okulu kurslarının özellikle pandemi sürecinde evlerinden çıkamayan çocuklar için çok güzel bir hizmet olduğunu belirten aileler, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

Yaz spor okullarına kayıtlarını yaptıran öğrenciler ise Elazığ Belediyesi’nin güzel bir etkinlik gerçekleştirdiğini ifade ederek çok heyecanlı olduklarını kaydettiler.

Anahtar Kelimeler:
‘Haydi Çocuklar Spora’

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol