Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

HAYDİ GENÇLER TATİLE

Gençlerimizin 05 Mayıs - 7 Temmuz arasında on-line olarak http://gencibiz.gsb.gov.tr adresi üzerinden yapılacakları kamp başvuruları sonucunda katılmaya hak kazanan gençler gençlik kamplarında çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle unutamayacakları bir dönem yaşayacaklardır.

Elazığ’dan kamplara katılacak gençlerin ulaşımı tamamen modern otobüslerle sağlanıp kamp yapacakları yerlerdeki beslenme barınma ve dönüş hizmetlerinin tamamı Gençlik Spor Bakanlığı tarafından karşılanacaktır. İlimiz gençleri ve çocuklarının tek kuruşu gitmeden kendilerine bu imkanı sağladığını belirten Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü dolayısıyla tüm çocuklarımızın başvuru yapmasını istediklerini belirtti.

Bu kapsamda Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi Aşağı Demirtaş Konteyner Kentte yaşayan gençlerimizi ve çocuklarımızı ziyaret ederek düzenlenen kamplar hakkında bilgilendirme yaptı. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Rize, Kastamonu, Hatay, Trabzon, Mersin, Antalya ve Osmaniye İllerindeki doğa ve deniz kamplarına gönderilecek gençlerin kamp başvuruları sistem üzerinden online olduğu için Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi çalışanları yanlarında getirmiş oldukları leptoplar ile konteyner kentte yaşayan gençlerimizin ve çocuklarımızın kamp başvurularını yapmalarına yardımcı oldular.

Özelliklede konteyner kentte yaşamış psikososyal açıdan yıkıma uğramış çocuklarımızın bu gençlik kamplarına çok daha fazla ihtiyaçlarının olduğunu belirten Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN, " Kamp başvuruları sistem üzerinden online olarak yapılıyor. Bundan dolayı konteyner kentte yaşayan gençlerimizin başvuru yapamayacaklarını düşündüğümüz için Gençlik Merkezimiz Aşağı Demirtaş Konteyner Kente gidip çocuklarımızı Türkiye’nin belirli bölgelerinde ki kamplara gönderip onların kültürünü tanımalarını, kendilerini yenilemelerini, moral motivasyonlarını arttırmalarını istediğimizden bu başvurulara çok önem veriyoruz." ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
HAYDİ GENÇLER TATİLE

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol