Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Hebat, Etimesgut Maçı'nda Yok!

Tetiş Yapı Elazığspor’da savunmanın başarılı ismi Turgutluspor karşısında gördüğü sarı kart ile Etimesgut Belediyespor Maçı öncesinde cezalı duruma düştü…

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grubun 23. Haftası’nda deplasmanda oynanan Turgutluspor Maçı’nda 4. İhtarını alan Elazığspor’un başarılı futbolcusu Hebat Alan gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü.

Daha önce Kardemir Karabükspor, GMG Kastamonuspor ve Tarsus İdmanyurdu Maçlarında sarı kart ile cezalandırılan ve Turgutluspor Maçı öncesi ceza sınırında yer alan Hebat Alan, böylelikle perşembe günü ilimizde oynanacak olan Etimesgut Belediyespor Maçı’nda forma giyemeyecek.

*5 OYUNCU SINIRDA...

Öte yandan Tetiş Yapı Elazığspor’da Kırmızı Grubun 24. Haftası'nda oynanacak olan Etimesgut Belediyespor Maçı öncesi 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.  Bordo Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor'da Yiğitcan Erdoğan,  Eren Çinkılınç, Cengizhan Akgün, Yusuf Ensar Poyrazlı ve Selim Enes Özeren Etimesgut Belediyespor Maçı'na sarı kart sınırında çıkacaklar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol