Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

"HEDEFEMİZ 2023 SEÇİMLERİNİ KAZANMAK"

Kongreye tek aday olarak giren mevcut il başkanı Şerafettin Yıldırım, delegelerin tamamının oyunu alarak İl Başkanlığına seçildi.

Fırat Üniversitesi çok amaçlı spor salonunda düzenlenen kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Doğu Anadolu Bölgesi Teşkilat başkanı Mahmut Gürcan, Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Zülfü Tolga Ağar, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, eski il başkanları, eski milletvekilleri, il, ilçe, belde teşkilatları, MHP, BBP ve Yeniden Refah Partisi İl Başkanları, delegeler ve partililer katıldı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "BAHAR AYINDA YÜZ YÜZE HASRET GİDERMEYİ İSTİYORUZ"

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı ile katıldığı kongrede, AK Parti il kongrelerinin hayırlı olmasını temenni ederek, "18 Ekim'de başlayan il kongrelerini Şubat ayı sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini söyleyen Erdoğan, "Tüm kongrelerimizi bitirerek 7. Olağan büyük kongremiz öncesi hazırlıklarımızı tamamlamayı hedefliyoruz. İl kongrelerimizi çok daha farklı bir biçimde yapmayı hayal ediyorduk. Niyetim 81 il  kongremizin hepsine diğer çalışmalarımız nedeniyle bu mümkün olmasa da gidebildiğim kadarıyla bizzat iştirak etmekti. Böylece hem teşkilatlarımızda hem de ziyaret ettiğimiz şehirlerde vatandaşlarımızla kucaklaşacak, hasret giderecek, hasbihal edecektik. Salgın şartlarından dolayı Ekim ve Kasım aylarındaki birkaç il dışında maalesef bu ziyaretlere imkan bulamadık. Canlı bağlantı vesilesiyle de olsa tüm il kongrelerimize iştirak etmeye çalışıyoruz. İnşallah aldığımız tedbirlerin ve geçtiğimiz günlerde başlattığımız aşı sürecinin başarıya ulaşmasıyla bahar aylarından itibaren yeniden sizlerle yüz yüze hasret gidermeyi istiyoruz. Hepimizin hayatında sınırlamalara yol açan salgına rağmen AK Parti teşkilatlarının geçtiğimiz yılı 1 milyon yeni üye ile kapatmış olmasında büyük bir memnuniyet duyuyorum." diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: AK PARTİ MİLLETİN KURDUĞU BİR PARTİDİR

AK Parti'nin sadece seçimden seçime millete giden, insanların kapısını çalan bir parti olmadığını ifade eden Erdoğan, "Hep söylediğim gibi AK Parti milletin kurduğu, bugüne kadar da milletin getirdiği  bir partidir. Üye kayıtları ve diğer çalışmalar vesilesiyle milletimizle ne kadar sık ve yakın hasbihal işine girersek partimizin gerçek misyonunu o derece hakkıyla yerine getirmiş olacağız. Ak parti hiçbir zman sadece seçimden seçime millete giden insanların kapısını çalan bir parti olmadı. İnşallah hiçbir zamanda bu kampanyalar vasıtasıyla öyle olmayacak." ifadelerine yer verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "AK PARTİ 365 GÜNÜNÜ MİLLETİN HİZMETİNE ADAYAN BİR PARTİ"

AK Parti'nin yılın 365 gününü ve günün 24 saatini milletin hizmetine adayan bir parti olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu: "AK Parti yöneticisi her gün her an milletimizle birlikte olan kişidir. Bu ülke de bir de tatlı su siyasetçileri vardır. Onlarında yüzleri seçimden seçime görülür. Biz şartlar ne olursa olsun, milli iradeye bağlılığımızı, milletimize olan hizmetkarlığımızı sürdüren bir partiyiz. Partimiz kapatma dahil pek çok tehditle yüzleşirken de vesayetin cenderesinde mücadele ederken de darbecilere karşı direnirken de  hep bu anlayışla hareket etti. Önümüze hangi engeller çıkartılırsa çıkartılsın, milli iradeyi üstün kılma mücadelemizden taviz vermediğimiz gibi başlattığımız projeleri, icraatları da en küçük bir kesintiye uğratmadık. Kuru kuruya demokratlık yapmadık. Milletimize her alanda cumhuriyet tarihinin tamamında yapılanların kat ve kat üstünde hizmetler getirerek bu mücadeleyi yürüttük."

İL BAŞKANI YILDIRIM: "AK  PARTİ GÜCÜNÜ MİLLETTEN ALAN BİR PARTİDİR"

Genel Kurulda konuşan İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, büyük davaların çabayla, gayretle, emek ve alın teriyle yükseldiğini belirterek, "Emek verilmemiş, çilesi çekilmemiş ve bedeli ödenmemiş hiç bir davanın başarı şansı yoktur. Bizler büyük ve şanlı davanın mensuplarıyız. Bu dava bizlere bizden ötekilerin emek çaba ve gayretleriyle geldi. AK Parti kurulduğu günden bugüne teşkilatlarımızda görev alan bütün teşkilat mensuplarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Kendilerinden aldığımız bu emaneti bizden sonrakilere gönül rahatlığıyla devredebilmek için gece gündüz demeden, uzak, yakın demeden sorumluluk bilinciyle, emanet bilinciyle, ilk günkü aşkla durmadan, duraksamadan çalışacağız.  Liderimiz, Türkiye'nin büyümesi, gelişmesi için her alanda hedeflerimize ulaşmamız için gece gündüz çalıştı, çalışmaya devam ediyor. Bizim en büyük önceliğimiz mensubu olmaktan gurur duyduğumuz bu kutlu davaya hizmet etmek için duruşumuzla, icraatlarımızla milletimizin gönlünü kazanmaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bizler AK Parti'nin birer neferiyiz. AK  Parti gücünü milletten alan bir partidir. Milletimizin desteği ile  bugünlere gelmiş bir partidir. AK Parti milletin partisidir. Biz bunu hiç bir zaman unutmadık, unutmayacağız" dedi.
 

YILDIRIM: "TEMSİL ETTİĞİMİZ MAKAMIN AĞIRLIĞININ FARKINDAYIZ"

Yıldırım, talip oldukları görevin ve temsil ettikleri makamın ağırlığının farkında olduklarını belirterek, şöyle devam etti: "Bizim rabbimizden başka yönelecek hiç bir mabudumuz yoktur. Milletimizden başka yaslanacağımız hiç bir dayanağımız da yoktur. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın her anı ve mücadelesi bu yolda bizi kendimize çağırıyor. Bizlere her daim olmamız gereken menzile çağırıyor. Onun davası ve onun mücadelesi yolumuzu aydınlatıyor. Onun uykusuz geceleri bizlerin dolu dolu geçirmesi gereken gündüzleri çağırıyor. Onun mücadelesi bizlere cesaret ve ilham veriyor. Millete hizmet yolu bu yolda yürümek isteyenlere şeref ve istek katar. Ömrünü bu kutlu davaya adayanlar her zaman huzurlu ve mutlu olur. Talip olduğumuz büyük görevin, temsil ettiğimiz makamın ağırlığının farkındayız. 19 yıldır girdiği her seçimi kazanmış. Her seçimde aziz milletimizin desteğini almış bir partinin mensuplarıyız. Hedefimiz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Cumhur ittifakı olarak 2023 seçimlerinde tekrar Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmak ve TBMM'de büyük çoğunluğu tekrar elde etmektir. Bunun için 2023'e kadar her günü seçim günüymüş gibi göreceğiz ve öyle çalışacağız. Emaneti teslim edeceğimiz güne kadar enerjimizi tüketecek gereksiz söz ve davranışlardan uzak duracağız. birbirimizin hukukunu önceleyerek bu kutlu yolda hep birlikte yürüyeceğiz. kısa görev süremiz içerisinde insanımızla gönül diliyle bir iletişim kurduk. Ben ve arkadaşlarım Elazığ'da gelecek için umut verici bir uyum yakalayıp güzel işlere imza attık. Bizler bütün teşkilatımız ile büyük ve güçlü bir ekibiz. Hep birlikte yepyeni bir sayfa açtık." diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN "TÜM GAKGOŞLARA SELAM OLSUN"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Elazığ 7. Olağan İl Kongresinde AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile video konferans konuşmasında selamlaştı.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Sayın Genel Başkanım gakgolar diyarından sizlere selam gönderiyoruz. Fiziken burada olmasanız dahil kalbinizin ve gönlünüzün burada olduğunu biliyoruz ve sizi saygıyla selamlıyoruz” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, “Bizden de; tüm gakgoşlara selam olsun” ifadelerini kullandı.

İL YÖNETİM KURULU LİSTESİ

AK Parti Elazığ İl Başkanlığına seçilen  Şerafettin Yıldırım'ın yönetim Kurulu listesinde şu isimler yer aldı:

Asil Üyeler: Abdulkerim Yılmaz, Abdullah Elban, Ahmet Feti Yılmaz, Arif Kılıç, Cemal Yıldırım, Cengiz Taş, Gamze Saray, Derya Kılıç, Ertuğrul Erdem, Esat Akdağ, Esengül Erdem, Esin Çakır, Fatih Çelik, Fethi Ahmet Yaman, Hasan Özkan Uğur, Hasan Taşköprü, İbrahim Sencer Selmanoğlu, Kazım Sevinç, Kemal Tan, Kenan Oruç, Kevser Çağlar Özaslan, Mehmet Balanyan, Mehmet Göktürk, Mehmet Şengez, Muhlise Özcan, Murat Akkaya, Murat Şerbet, Mustafa Tetik, Nadir Can, Ömer Alparslan Arite, Samet Tunçayak, Semih Tekmen, Seyfettin Bahçeci, Seyfullah Yıldız, Vahdettin Demirtaş, Vedat Demir, Vedat Gürgöz, Veysi Akbulut, Yunus Dumandağ

İL DİSİPLİN KURULU ASİL

Abbas Altınışık, Murat Malkan, Fetullah Çetinkaya, Erdeniz Erdim, Fariz Çelik

İL DEMOKRASİ HAKEM KURULU ASİL

Mehmet Turhan, Murat Varol, Bülent Kırklar

BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ

Şerafettin Yıldırım, Şahin Şerifoğulları, Gülersem Çopur, Uğurcan Güleç, İbrahim Şerbet, Hüşya Özen, Hasan Murat Öz, Necati Çetinkaya, Ömer Faruk Çelik, Selami Sarıpolat,

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol