Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

"Hedefimiz Mutlak 3 Puan!"

Misli.com 3.Lig 3 Grup'ta Çarşamba günü Karşıyaka'yı konuk etmeye hazırlanan Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK'nın Teknik Sorumlusu Ender Çınar, 5 yıldır mevcut kadrosuyla mücadele eden Karşıyaka maçının önemini bildiklerini ve kazanmaktan başka çareleri olmadığını söyledi...

Çınar, Karşıyaka karşısında alınacak olan üç puanın önemine dikkati çekerek, "Karşıyaka 5 yıldır aynı kadrosuyla oynayan bir ekip.

Onlarında transfer yasağı olduğu için 5 yıldır mevcut kadrosuyla mücadele ediyorlar. Play-Off mücadelesi veren bir takım. Güçlü bir rakip. Köklü bir kulüp.

Rakibimiz iyi bir takım. Ama biz eksik yönlerini biliyoruz. Bizde hafta boyunca yaptığımız antrenmanlarda eksik yönlerimize yönelik çalışmalar yaptık. 3. bölgede biliyorsunuz sıkıntılarımız vardı. bireysel olarak santrafor oyuncularımızı çalıştırdık.

Yine taktiksel olarak 2. bölgede savunma takım halinde savunma ağırlıklı antrenmanlar yaptık.

Rakibimizi çok iyi analiz ettik. Özellikle kanat oyuncuları çok etkili. Zor bir maç bizim için ama kazanmamız gereken bir maç. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok.

Sakat olan Burak Özbakır dışında eksik veya cezalı oyuncumuz yok. 5 haftadır galip gelemiyoruz. Takım olarak sadece bir galibiyete ihtiyacımız var. Zaten o galibiyeti aldığımız takdirde inanıyoruz ki daha iyi yerlere geleceğiz."şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Hedefimiz Mutlak 3 Puan!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol