Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

HEMSBALL HAKEMLERİ BELGELERİNİ ALDILAR

Ülkemizin yeni resmi ve milli spor branşlarından olan Hemsball’de 22-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen aday hakemlik kursu düzenlenmişti.

Kursta başarılı olan 16 kursiyerin hakemlik belgeleri Federasyon Başkanı Murat Altınay tarafından İl Temsilcisi Ahmet Polat’a gönderildi ve kursiyerlere dağıtımı gerçekleşti.

Konu ile ilgili İl Temsilcisi Ahmet Polat şu ifadelere yer verdi; ‘’İl Temsilciliği olarak federasyondan ilimizde aday hakemlik kursu talebimiz olmuştu. Kursumuz; Nurten Büker hocamızın kural bilgileri ve saha deneyimi için uygulama eğitimleri verildi. Kursumuza 16 kursiyer katılım sağladı. Hafta başında başkanımız Murat Altınay tarafından kursiyerlerimizin belgeleri bana gönderildi. Bende belgeleri hakem arkadaşlarımıza takdim ettim. Bundan sonraki aşamada federasyon başkanımız ve yönetim kurulunun Spor Bakanlığına yaptıkları başvurunun olumlu neticeler kazanmasını ve de liglerin oluşturulup müsabakalarda Elâzığ olarak başta hakem olarak görev almak istiyoruz. Hakemlik kursuna; Beden Eğitimi Öğretmeni, Antrenör ve de besyo mezunu arkadaşlarımızdan oluşuyor. Yani sporun içinde olan kişiler. Biz Elâzığ olarak hakem anlamında eksikliğimizi giderdik. Sırada sporcu ve antrenör alanlarında varlığımızı hissettirmek. Fakat federasyonumuzun bakanlık nezdinde yapacağı girişimler netice vermesi durumunda her anlamda farkındalıklar yaşanacaktır’’ dedi.

Polat, ayrıca her zaman yanımızda yer alan ve kamuoyuna tanıtım noktasında tüm görsel ve yazılı basın mensuplarına teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol