Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Her Şey Gençler İçin

 ‘’100 Okulu Ziyaret’’

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen okul ziyaretleri kapsamında İlimiz merkezinde seksen beş, İlçelerimizde on beş olmak üzere toplam da yüz okul ziyaret edilerek, Gençlik ve Spor Bakanlığı projeleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün sosyal, sanatsal, sportif ve sosyal faaliyetleri okul idareleri ve öğretmenleriyle paylaşılıp yerel ürünlerimizden olan Orcik ikramında bulunuldu.

‘’Yeter ki Gençlik İstesin’’

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezini ziyaret edip Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’den Gençlik Merkezinde açılan gitar, keman, naht, resim ve okçuluk gibi birçok kurs atölyesiyle birlikte Deneyap Teknoloji Atölyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gerçekleştirilen ziyarette açıklamalar yapan İl Müdürü EREN, ‘’ Birçok alanda ortak faaliyet yürüttüğümüz kurum olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu konuda bizim en büyük kaynağımız ve destekçimizdir.  Gençlerimizin bizden herhangi bir kursun açılmasını istemesi yeterli. Gerekli altyapı çalışmalarından hemen sonra talep edilen kursu gençlerimizin hizmetine sunuyoruz. ‘’ dedi.

‘’ Usta Öğretici Desteği’’

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlar da kalan Üniversiteli gençler için yurtlarda açılan birçok kurs için usta öğretici desteği İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezlerinden sağlanıyor.

‘’Okul Sporları’’

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları birimi tarafından Milli Eğitim Müdürlüğündeki öğrencilere birçok farklı spor branşında destekler devam ediyor. Bu kapsamda sporcular ve okul takımları için gerçekleştirilen müsabakaların organize edilmesi,  spor tesislerinin kullanılması  ve spora olan katılımı arttırmak için sporcuların ödüllendirilmesi noktasında çalışmalar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sağlanıyor. Ayrıca belli periyotlar halinde Milli Eğitim Müdürlüğü çatısı altıda görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenlerine bilgilendirme toplantıları yapılıyor.

‘’ Orda Bir Köy Var Uzakta’’

Elazığ'da köy okullarının yüz yüze eğitime başladığı ilk gün İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk Elazığ İline 105 kilometre uzaklıkta olan Kovancılar ilçesine bağlı Okçular Köyü ilk ve orta okulunda açılış töreni yaptı. Bu anlamlı günde Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de Türkiye Badminton Federasyonunun yürüttüğü "Orda bir Köy Var Uzakta Projesi" ve "Halk Badmintonu Projesi" kapsamında Okçular köyündeki gençleri badminton sporu ile tanıştırdı. Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü beraberinde getirmiş olduğu file, raket, top gibi spor malzemelerini Köy Muhtarı ve Okul Müdürüne teslim etti.

İl Müdürü GÜRTÜRK, ’’Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlar da işbirliği içerisinde olduğumuz Müdürlüğümüzün en önemli paydaşı olan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile olan çalışmalarımız devam ediyor. Böylece geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bilişsel, sosyal, sanatsal ve sportif gibi tüm alanlarda gelişimlerine katkı sunuyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren Bey nezninde tüm Gençlik ve Spor Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyorum.’’ İfadelerine yer verdi.

İl Müdürü EREN, ‘’Gençlerin olduğu her alanda ortak faaliyet yürüttüğümüz İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu konuda bizim en büyük kaynağımız ve destekçimizdir. Gençlerimiz için paydaş kurumumuz İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle düzenlediğimiz sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle hem gençlerimizin sosyal ve bilişsel gelişimine katkıda bulunuyor hem de gençlerimizi sporla buluşturarak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz. Bu anlamda İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Gürtürk’e teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Anahtar Kelimeler:
Her Şey Gençler İçin

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol