Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

“Her zaman Elazığspor'un yanındayım!”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, uzun yıllar yöneticilik yaptığı Elazığspor'un mevcut durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Yıldırım, Gazetemize yaptığı ziyarette, Elazığspor'un içinde bulunduğu ekonomik krizin çözüme kavuşması için girişimlerde bulunacaklarını ancak bunun hemen olmasının mümkün olmadığını söyledi.

*ELAZIĞSPOR’LA BAĞIMIZ DEVAM EDİYOR…

Elazığspor’un geçmişten taşıyıp getirdiği çok önemli sorunları olduğuna vurgu yapan Başkan Şerafettin Yıldırım, Elazığspor’a duyarsız kalmalarının sözkonusu olmayacağının altını çizerek; “AK Parti il Başkanlığından önce uzun yıllar Elazığspor'da yöneticilik yaptım. En son 2011-2012 sezonunda da basın sözcüsüydüm. Başka görevlerim de vardı. Dolayısıyla Elazığspor'un hem yönetici olarak hem de şahsım olarak her zaman yanında olduk, destekledik. Her zaman Elazığspor'un yanındayım.  Şimdi de çok farklı bir görevle Elazığspor'la bağımız devam ediyor. Elazığspor'un çok geçmişten taşıyıp getirdiği çok önemli sorunları var. Hepsinin temelinde de ekonomik sorunlar var. Ekonomik sorunlar bir seferde çözülecek sorunlar değil. Çünkü çok ağır sorunları var. Yani Elazığspor'a duyarsız kalmamız söz konusu değil ama bu beraberinde Elazığspor'un meselelerini çok kısa sürede çözeriz anlamı da taşımamalı. Bununla ilgili de zaman zaman bakanlığı ilgilendiren boyutta ya da bir takım finanslarının çözümlenmesi anlamında girişimlerimiz olacaktır. Çok klasik de olsa her zaman için Elazığspor'un yanında olmaya devam ederiz. Bu konuda ne sırtımızı döneriz ne de görmemezlikten geliriz. Ama bu duygu ve düşünceler Elazığspor'un içinde bulunduğu maddi krizi de çok hafife alınması gereken bir maddi sıkıntının olmadığını da bilmemiz gerekir. Duyarsız olmamak birtakım şeylerin çözülebileceğine de beraberinde işaret edecektir diye düşünüyorum.” dedi.

*BU ZOR GÜNLERİ ATLATACAĞIZ…

Genç oyuncuların çok iyi mücadele örneği sergilediğini ancak tecrübesizliğin kurbanı olduğunu ifade eden Yıldırım; “Ümitsiz olmak seçeneklerimiz arasında değil. Gençler doğal olarak çok iyi mücadele ediyorlar. Tecrübesizlikleri var. Ama bir kaç maç sonra toparlanabileceklerini ve Elazığspor'un biraz daha yukarılara doğru gelebileceğini düşünüyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz tabi. Elazığspor nerelerden nerelere geldi. Ama inşallah bu günleri atlatacağız diye düşünüyorum." sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol