Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

"Herkesten Daha Çok Üzgünüz!"

Küme düşen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor'un genç oyuncusu Fırat Ergün spor servisimize özel açıklamalarda bulundu. 22 yaşındaki kanat oyuncusu; " Birinci hedefim her futbolcunun hayali olduğu gibi Süper Lig'de top koşturmak. Asıl amacım ise Elazığspor'u layık olduğu yere getirmek bunu kendime hedef bileceğim." dedi...

Geçen sezonu değerlendiren Fırat Ergün, bireysel olarak iyi bir performans sergilemediğini ve takıma fazla katkı sağlayamadığını belirterek, takımı küme düştüğü için ise üzgün olduğunu dile getirdi. Ergün " Takımım küme düştüğü için mutsuzum tabii ki. Ne yazık ki istediğimiz gibi sonuçlandıramadık geçen sezonu.

Son maça kadar, son dakikaya elimizden geleni yaptık. Gönül isterdi ki devam edelim ama olmadı. İnşallah yeniden eski günlere dönmek için çok çalışacağız..." ifadelerini kullandı.

Fırat Ergün açıklamasında şunları söyledi;

*GELECEK SEZON DAHA İYİ OLACAK...

"Sezona çok iyi başladık, kampımız da çok iyi geçti. Bizler sezona başladığımızda biliyorduk maddi sıkıntılar olacağını ama ona rağmen sezona iyi başladık. En büyük hatamız bence Kardemir Karabük'e yenilmekti. Kardemir Karabükspor yenilgisi bizim modumuzu çok kötü düşürdü. Bir başka kırılma noktası ise çok fazla hoca değişimiydi.

Performansım çok iyi değildi kendimi bildiğim için. Benim ilk profesyonel yıllım heyecan ve adaptasyon eksikliği vardı. Pek skor katkısı veremedim, inşallah gelecek sezon daha da iyi olacak. Benim sistem anlamında diyemem ama anlaştığım hoca Orhan Kaynak'tı. Orhan Hoca zamanında sahada istediklerimi yapabiliyordum, öz güvenim yüksekti."

*TAKIMDA EN BEĞENDİĞİM CENGİZHAN AKGÜN...

" Birinci hedefim her futbolcunun hayali olduğu gibi Süper Lig'de top koşturmak. Asıl amacım ise Elazığspor'u layık olduğu yere getirmek bunu kendime hedef bileceğim. İnşallah başarırız. En beğendiğim futbolcu Messi...Örnek aldığım oyuncu Muhammed Salah...Takımımızda en beğendiğim isim ise Cengizhan Akgün. Elazığ halkından ve taraftarlarımızdan özür dilerim takımı ligde tutamadık. Bizlerde çok üzgünüz. Biliyoruz Elazığspor'un yeri burası değil, bizlere güvenin bizlere destek olun Allah'ın izniyle başaracağız."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol