Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ İKİ SAATTE YAKALANDI

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Elazığ Emniyet Müdürlüğü şu ifadelere yer verdi; “Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’müz ekipleri tarafından; bir şahsın ikametinin önüne park ettiği aracına, gece sıralarında girilmek suretiyle yaklaşık piyasa değeri; 2 bin lira olan ses sisteminin çalınmasını bildirmesi üzerine, şüpheli veya şüphelilerin tespit ve yakalanmalarına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan çalışmalar sonucunda, söz konusu otodan hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen M.K. (20) isimli şüpheli şahıs, yaklaşık olarak müracaattan 2 saat sonra çalmış olduğu malzemelerle birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Müracaatçı şahsa, çalıntı eşyaların teslim edildiği olayla ilgili olarak, şüpheli M.K. tamamlanan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilmiştir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol