Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

HÜSNİYE KARAKOYUN’A BEST OF TURKEY AWARDS JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ

KARAKOYUN’A JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ

Best Of  Turkey Awards Ödülleri sahiplerini buldu. İstanbul Beşiktaş’taki Dedeman Otel’de düzenlenen gecede, basın, sanat, siyaset, moda, müzik gibi farklı dalda 72 kişi ödül aldı. Gazetemizin Sahibi Hüsniye Karakoyun’un da Jüri Özel Ödülü aldığı Beşiktaş Medya tarafından verilen ödüller, Bülent Arslan’ın organizasyonunda muhteşem anlara sahne oldu.

HÜSNİYE KARAKOYUN “BU ÖDÜLÜ ELİNDEN OKUMA İMKANI ALINMIŞ TÜM KIZ ÇOCUKLARI ADINA ALIYORUM” 

Beşiktaş Medya tarafından 2.si düzenlenen “Best Of Turkey Buisness Awards” ödülleri sahiplerini buldu.

İstanbul Dedeman Otel’de düzenlenen ve sunuculuğunu Şenol İpek ile Elif Ece Uzun’un yaptığı gecede, sanat, sinema, moda, basın, medya, basın-yayın kuruluşu-fizik tedavi, parapiskolog, siyaset gibi 72 dalda ödül verildi.

Organizasyonunu Bülent Aslan’ın yaptığı ve Dedeman Otel Gayrettepe Balo salonunda yemekli olarak gerçekleştirilen geceye; sanat, siyaset, medya, sağlık, sosyal medya ve iş dünyasından pek çok ünlü katıldı. Sadece kadınların çalıştığı Tunceli EMEK Gazetesinin Sahibi Hüsniye Karakoyun’a da Jüri Özel Ödülü verildi.

Ödülünü alırken konuşan Karakoyun “Ben bu ödülü Doğu ve Güneydoğu’da okutulmayan, önüne set çekilen tüm kız çocukları adına alıyorum. Sizler bizim başarılarımızı görüp taçlandırdığınızda, bizleri o küçük mekanlardan alıp buralara getirdiğinizde, bu başka kız çocuklarına, umut ve heves oluyor, cesaret veriyor.” dedi.

SANAT-SİYASET-MEDYADAN İSİMLER ÖDÜL ALDI

Geçmişte Kültür ve Turizm Bakanlığı yapmış olan Namık Kemal Zeybek, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Togan Yayınları'ndan İsmail Arlı, Sözcü Gazetesinden Rahmi Turan, Emin Çölaşan, Murat Muratoğlu, Dilek Karaarslan, FOX TV'den İlker Karagöz, Tunceli EMEK Gazetesi'nden Hüsniye Karakoyun, Hozat’ta 2014-2019 yılları arasında belediye başkanlığı yapmış olan Celaleddin Polat, Parapiskolog Hemide Yelmar, Tiyatro Sanatçısı Almula Merter,  TV programcısı Vahe Kılıçarslan, Fizik Tedavi Uzmanı Meral Kozakçıoğlu,   Tuğba Özay, Serdar Aslan, Mücevher Firması Sahibi Ediz Dereli, sanatçı ve sunucular Yeşim Salkım, Asuman Krause ve Ivana Sert de ödül aldı.

Yoğun emek harcanarak hazırlanan gece, konuklardan da takdir topladı. Program organizatörü Bülent Aslan, konuklar ve ödül sahipleri tarafından tam not aldı.

BÜLENT ASLAN “GİDİP DE SU DAHİ İÇEMEDEN DÖNDÜĞÜM ORGANİZASYONLAR GİBİ OLMASIN İSTEDİM”

Gecede konuşan Bülent Aslan, “Bu organizasyon farklı olsun istedim. Sıcak, samimi ve rahat bir ortamda ödüller verilsin istedim. Bir çok organizasyona katıldım. Gidip de bir bardak su dahi içemeden döndüğüm ödül geceleri oldu. Bizim organizasyon böyle olmayacak. Yemekler yenecek, sohbet havasında, samimi ortamda ödüllerini vereceğiz kazananlarımızın” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol