Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

İBRE, ERİŞ'E DÖNDÜ, ANCAK!

Cafer Aydın'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Bordo-Beyazlı ekibimizde adayların ilk sırasında Elazığspor Eski Teknik Direktörü Levent Eriş bulunuyor. Karaman Belediyespor Maçı sonrasında Teknik Direktör Cafer Aydın'ın istifa etmesinin ardından vakit kaybetmeden arayışlara başlayan Bordo-Beyazlı Yönetim,ilk olarak Cüneyt Dumlupınar'la temasa geçti. 6 ay için yüksek meblağ talebinde bulunan tecrübeli teknik adamla görüşmeleri sonlandıran Bordo-Beyazlı Yönetimde ibre yeniden Levent Eriş'e döndü.  Teknik direktör adayları konusunda Mert Korkmaz, Ümit Karan, Ogün Tenmizkanoğlu, Armağan Turhan gibi isimlerle de görüşen Serkan Çayır Başkanlığı'ndaki Yönetim Kurulu hem ligi tanıması hem de tecrübesi nedeniyle Levent Eriş'i yeniden ilk sıraya aldı. 59 yaşındaki teknik adamın bir sezonda 2 takıma imza atması Bordo-Beyazlı Yönetimi kara kara düşündürüyor. Bu konuda formül arayan Elazığspor Yönetimi büyük bir aksilik yaşanmaması durumunda 1954 Kelkit Belediyespor Maçı öncesi Levent Eriş'i takımın başına getirme hedefinde.

ERİŞ; "GÖREVE HAZIRIM"

Konuyla ilgili, olarak Spor Müdürümüz Özgür Yıldırım'a açıklamalarda bulunan Elazığspor Eski Teknik Direktörü Levent Eriş; "Elazığ'ın benim gönlümde ayrı bir yeri var. Milliyetçi vatansever Elazığspor sevdalıları ile yeniden beraber olmak beni çok heyecanlandırır. Ben göreve hazırım."dedi.

Anahtar Kelimeler:
İbreERİŞE DÖNDÜANCAK!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol