Öne Çıkanlar DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

İddia Doğruysa Çok Vahim

DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu milletvekilleri ile ilgili çarpıcı iddia ortaya attı. Yeneroğlu iktidar ve muhalefet fark etmeksizin yaş kriterine uymaksızın birçok milletvekillinin aşı olduğunu dile getirdi. Aşılamanın gizli yapıldığın iddia eden Yeneroğlu kendisine de teklif geldiğini ancak kabul etmediğini ifade etti

DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu, Karar TV’de katıldığı programda çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. Yeneroğlu, TBMM’de milletvekillerinin iktidar muhalefet fark etmeksizin gizlice corona aşısı olduğunu ileri sürdü.

“GİZLİ TUTMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Aşılamanın gizli tutulduğunu ve kendisine de aşı olması için teklif geldiğini ifade eden Yeneroğlu şunları söyledi:

* Üç hafta önce bana da söylediler. Ben de ‘Arkadaşlar siz Allah’tan korkmuyor musunuz’ dedim. Yaş haddine bakılmaksızın bütün milletvekilleri oldu. Ben olmadım. Çünkü ahlaki bulmuyorum. Duyurmamaya çalışıyorlar.

* Ben ahlaki ve etik bulmuyorum. Bu çok yanlış bir şey. Bizden önce aşı olması gereken insanlar var. Sağlık görevlileri var, güvenlik görevlileri var, askerlerimiz var, cezaevlerindeki insanlar var.

* Hiç olmaması gereken bir çok milletvekilinin aşı olduğunu öğrenince çok üzüldüm. İktidar muhalefet fark etmiyor.

MUSTAFA YENEROĞLU KİMDİR?

24 Haziran 2018 seçimlerinde AKP İstanbul Milletvekili olarak seçilen Mustafa Yeneroğlu 18 Ağustos 2018’de de AKP MKYK üyeliğine seçildi.

Yeneroğlu ayrıca 2017-18 yılları arasında TBMM Anayasa Komisyonu ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Türk Grubu üyeliği görevinde bulundu.

28 Ekim 2019 tarihinde MKYK üyeliğinden, 30 Ekim 2019 tarihinde ise AKP’den istifa eden Yeneroğlu, 9 Mart 2020 tarihinde Ali Babacan tarafından kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) kurucu üyeleri arasında yer aldı. Yeneroğlu TBMM 25., 26. ve 27. Dönem İstanbul Milletvekilidir.

Anahtar Kelimeler:
İddia Doğruysa Çok Vahim

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol