Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

İFTAR’DAN SONRA HAREKET ZAMANI

Gerek pandemi gerekse Ramazan Ay’ı dolayısıyla evlerdeki bütün yük omuzlarında olan kadınların spor yaparak günün stresini atmalarını ve kendilerini hareketsiz hissetmemeleri adına Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Merkezi Tesislerini 21:00’den sonra kadınları hizmetine sunuyor.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; "Pandemi döneminde karantina koşullarında ve Ramazan Ay’ı içerisinde kadınlarımızın hareketlilikleri azaldı. Bu dönemlerde yapılamayan egzersizler, iftardan sonra daha rahat koşullarda yapılmasını sağlamak istiyoruz. Uzmanlarında belirttiği gibi ;’ Günlük aktivite miktarının gün içinde değil, iftardan sonra artırılması gerektiğini ifade ediliyor. İftardan 1-1,5 saat kadar sonra 45-60 dakikalık spor aktivitesi metabolizmanın yavaşlamasını engelleyeceği gibi, formda ve sağlıklı kalmayı da sağlayacaktır. ’uyarılarında bulunuyorlar."ifadeleri kullanıldı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ise; "Hareketliliğin her zaman ve her yaşta gerekli olduğunu sürekli olarak dile getiriyoruz. Ancak imkânların kısıtlı olduğu pandemi dönemlerinden geçtik. Evlerimizde kendi imkânlarımızla egzersizler yaptık. İl Müdürlüğü olarak Sosyal Medya üzerinden canlı yayınlar ve egzersiz videolarıyla destek olmuştuk. Çok şükür bu dönemler geride kaldı. Bu şartları daha iyi değerlendirmek için Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak tesislerimizi kadınlarımızın hizmetine sunuyoruz. İlk misafirlerimiz Fethi Sekin Yurdu öğrencilerimiz ve kadınlarımız oldu. Bütün kadınlarımızı Çok Amaçlı Spor Merkezimize spor yapmaya imkânlarımızdan faydalanmaya davet ediyorum." Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol