Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

İl Başkanı Yıldırım’dan Olağan Kongre Açıklaması

Ankara Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan AK Parti 7. Olağan Kongresi’nin “Türkiye İçin Güven ve İstikrar” sloganıyla yapılacağını dile getiren  Yıldırım; “Salgın nedeniyle kongremize yurt dışından konuk çağrılmayacak. Kısıtlı sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, engelli ile gazi ve şehit yakınları kongremize davet edildi.” ifadelerini kullandı.

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız  Recep Tayyip Erdoğan 2023 Seçimlerine Yönelik Bir Manifesto Açıklayacak”

AK Parti’nin 9. kongresini düzenlediğini belirten  Yıldırım; “19 yıllık iktidarımız döneminde üçü olağanüstü altısı olağan olmak üzere 9 kongre gerçekleştirdik. 2019 yılı Aralık ayında başlayan 7. olağan kongre sürecimiz, pandemi sebebiyle bir süre ara verildikten sonra yeniden başladı. Biz de bu süreçte, il, ilçe ve beldelerimizde kongrelerimizi yaparak 7. olağan kongremizin hazırlıklarını Elazığ İl Teşkilatı olarak tamamladık. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçimlerine yönelik bir manifesto da açıklayacağı kongremizi ilk günkü aşkla ve coşkuyla gerçekleştireceğimize inanıyor, kongremizin, ülkemize, şehrimize ve teşkilatlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol