Öne Çıkanlar yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığyerelhaber DEPREM İstanbul teşekkür

Bu haber kez okundu.

İL MÜDÜRÜ EREN'DEN 10 OCAK "ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ" MESAJI

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İl Müdürü Eren, basının demokrasinin temel taşı olduğuna dikkat çekerek; "Günümüzün en dinamik mesleklerinden birini icra eden gazetecilerimiz; toplumun bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve doğru haber alma ihtiyacının karşılanması gibi çok önemli bir görevi yerine getirmekte ve ciddi bir sorumluluğu üstlenmektedir.

Günümüzde anında iletişimin hayati önem taşıması nedeniyle aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle gazetecilerimizin görevlerinin önemi daha da artmıştır. 

Bununla birlikte ülkemizin, bölgemizin ve ilimizin; sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi için yürütülmekte olan çalışmalar ile projelerin paylaşılmasında ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde gazeteci dostlarımız önemli katkılar sunmaktalar.  Basın düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün, demokrasinin temel taşlarından ve vazgeçilmez unsurlarındandır.

İlkeli gazetecilikle toplumda barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesine de büyük katkılar sunulmaktadır.  

Doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı çerçevede görevlerini ifa eden basınımız, toplum nezdinde büyük saygınlığa haizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasına ve güçlenmesine katkı sağlayan, beklentilerin gündeme taşınması ve çözüme kavuşturulması noktasında bizlere yardımcı olan başta Şehrimizde ki gazeteci Ağabeylerimiz, kardeşlerimiz olmak üzere, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik eder, mesailerinde kolaylıklar, görevlerinde üstün başarılar dilerim."ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol