Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

İl Müdürü Eren’den Gazetemize Ziyaret

İl Müdürü Eren, ziyarette Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Nafiz Koca ve personelin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Elazığ’da basının önemine değinen Eren, “Ben spor anlamında köşe yazarlığı yaptığım dönemde köşesini açan, Yeniufuk Gazetesi’ne ve Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkan’ı Nafiz Koca’ya teşekkürlerimi sunuyorum. Gazeteciler günü bizim için önemli. Çünkü hem gençliğe hem de il de spor yatırımları yaparken basınımızdan çok destek alıyoruz.

Bizim bazen göremediğimizi bazen de tökezlediğimiz yerde basın içinde ki abilerimizin bize rehberlik ettiğine şahit oluyoruz.

Elazığ’da basının yeri çok önemli. Çok fazla gazete, televizyon ve basın organı var, önemini buradan anlayabiliriz.

Elazığ’da basın bir işin doğru yapılmasında ve işin amacına ulaşmasında önemli rol oynuyor. Haberi bize ulaştıran, şehrin gelişimine katkı sunan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

“BİZDE KENDİLERİNİN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Nafiz Koca, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’e teşekkür ederek, “Bu özel günde bizleri hatırlayıp gelen değerli Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulsamet Eren Bey’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Abdulsamet Bey hem gazetemizin köşe taşlarından bir olması hasebiyle hem de gençlik spora büyük katkıları olması münasebetiyle bu tür incelikleri her zaman yapan bir bürokratımız.

10 Ocak’ta bizleri yalnız bırakmadı.

Bizde kendilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyoruz. Göreve geldiği günden bu tarafa gençlik ve spor anlamında, şehrin sporuna katmış olduğu katma değerden dolayı kendilerini tebrik ve teşekkür ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol