Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

İl Özel İdaresi Muhtarlara Seminer Verdi

Elazığ İl Özel İdaresi belirli periyotlarla muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantılarına da devam ediyor.

Bu kapsamda; Elazığ İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü tarafından, muhtarlara yönelik imar kanunu ve kaçak yapılaşmanın doğuracağı sorunlara ilişkin bilgilendirme semineri düzenledi.

Gerçekleştirilen seminerde İmar kanunda yer alan düzenlemeler ve kaçak yapılaşma ile ilgili süreçler, sorunlar ve çözüm önerileri muhtarların hem imar kanunu hem de kaçak yapı ile mücadele çerçevesinde yapması gerekenlere ilişkin bilgiler verildi.

Bilgilendirme seminerleri ilk olarak, Ağın ve Keban ilçelerinde gerçekleştirilerek, kaymakamlık toplantı salonunda muhtarlara bilgiler verildi, soruları yanıtlandı.

İl Özel İdaresi ayrıca, Coğrafi Bilgi Sistemleri Birimi tarafından hazırlanan köy yerleşik alan haritaları da muhtarlara teslim etti.

Elazığ İl Özel İdaresi bilgilendirme seminerlerine, diğer ilçelerde devam ederek tüm muhtarlar köy yapılaşmasında, uyulması gereken genel kurallar ile kaçak yapılaşmayla mücadelede yapılması gerekenler ve uygulanacak cezai işlemler hakkında bilgilendirilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol