Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

İLAHİYAT VE HARPUT VAKFI’NIN TANITIM PROGRAMI YAPILDI

Elazığ’da kurulan, İlahiyat ve Harput Vakfı’nın tanıtım programı gerçekleşti. tanıtım programına Elâzığ Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, FÜ Rektör Yardımcıları, FÜ İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

BİLGİNOĞLU; "BELEDİYE OLARAK VAKIFA DESTEK OLACAĞIZ…"

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, belediye olarak vakfa destek olacaklarını ifade ederek; “Bu vakfımızın çok önemli hizmetler vereceğini şimdiden görmek mümkün. Özellikle Fikret Karaman hocamızın da bu işin içinde olması çok değerli Veysel hocamız gibi değerlerimizin bu vakıfın içinde olması şimdiden çok güzel işlere vesile olacak. Bu faaliyetlerin içerisinde belediyemiz vardır ve daima da olur. İnşallah bu vakıf içerisinde de hizmetlerde belediyemiz mutlaka yanında olacaktır.”dedi.

ÖZDEMİR; " İLMİ TOPLANTILAR VE ÇALIŞTAYLAR YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ."

FÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Özdemir, fakülte olarak yapılan çalışmamalardan bahsederek vakfın kuruluş amacından bahsetti.

Özdemir; “İnşallah bir uluslararası sempozyum daha gerçekleştirerek ki bunu valiliğimiz ve belediyemizin desteğiyle daha geniş ve kapsamlı bir şekilde İslam ve Medeniyet sempozyumunun birincisini uluslararası düzeyde inşallah yapacağız. Akabinde yine önümüzdeki süreçte çeşitli ilmi toplantılar ve çalıştaylar yapmaya çalışacağız. Üniversitemizde oluşan rektörlük ve rektörlüğün fakültemize yaklaşımı bu konjektürde bizlere daha büyük işler yapma vazifesi yüklenmiştir.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol