Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

İletişim Lisesinden Koca’ya Nezaket Ziyareti

Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Atakan Kalkan, gazetecilik alan şefi Ayhan Sarıkaya, rtv alan şefi Muammer Tekin  ve halkla ilişkiler alan şefi Ersin Baran EBMC Başkanı Nafiz Koca’yı ziyaret ettiler.

Ziyarette  EBMC Başkanı Nafiz Koca,  Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmenleri ile,  okulun mevcut durumu ve basın sektörüne yönelik değerlendirmelerde bulundular.

Başkan Koca  ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve idarecilerine teşekkür etti.

Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Atakan Kalkan ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “  İletişim meslek lisesi olarak, alan şefleri arkadaşlarımızla birlikte, nafiz beyi ziyaret ettik. İnşallah bundan sonrada bütün sektör temsilcileriyle görüşmelere devam edeceğiz. “ dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol