Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

İlim Yayma Cemiyetinden Bin Aileye Kışlık Kıyafet ve Gıda Yardımı

Kışa girerken 700 yetime mont ve bot hediye eden komisyonumuz, şimdi de 300 gıda kolisiyle yetim ailelerimize bir nebze de olsa destekte bulundu.

Yapılan yardımlar hakkında bir açıklamada bulunan İlim Yayma Cemiyeti Yetim Komisyonu Başkanı Abdultalip Demirtaş, “Sloganı “Mutlu Olmak İstiyorsan Mutlu Et” olan yetim komisyonumuz maddi ve manevi her zaman bu güzel ailelerimizin yanında yer almış, ricalarını emir telaki etmiştir.

Peygamberimiz (S.A.V)’in “Yetim ağlarsa arş titrer titrer” sözünden yola çıkan yetim komisyonumuz daima yetimin yüzünü güldürmeye çalışmaktadır.

Yaklaşık 10 yıldır çalışmasına devam eden yetim komisyonumuz; bayramlık hediyeleri, gıda kolileri ve üniversitede okuyan yetim öğrencilere verilen burs gibi etkinliklerle daima bu müstesna ailelerin yanında yer almıştır.

Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan daima maddi ve manevi yanımızda olan iş adamlarına teşekkürü bir borç biliriz, Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol