Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

“İLİMİZ MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA HİZMET EDENLERİ ALKIŞLIYORUZ”

DOĞRU Parti Elazığ İl Başkan Vekili Sema Sertkaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elazığ’da grup toplantısı yapmasını ve okulun temel atma törenine katılmasının ardından yazılı basın açıklamasında bulundu.

Başkan Vekili Sema Sertkaya yaptığı açıklamada: “ilimiz menfaatleri doğrultusunda hizmet edenleri alkışlıyoruz” dedi.

“İLİMİZ SİYASİLERİNİ AYRIŞTIRICIYA DEĞİL HİZMET ODAKLI ANLAYIŞA DAVET EDİYORUZ”

DOĞRU Parti Elazığ İl Başkan Vekili Sema Sertkaya: “Bugün bir siyasi parti yönetiminin grup toplantısını yapmak ve İBB tarafından yaptırılacak bir okulun temel atma töreni için ilimizde bulunmaları oldukça önemlidir.

Demokratik bir ülkede aynı siyasi partilerde farklı görüşlere sahip olan siyasilerin olması olağan bir durumdur.

Bir siyasinin görüşünü, içerisinde yer aldığı siyasi partinin görüşü olarak algılamak ancak karşı görüşlere kapalı cahil siyaset anlayışıdır.

DOĞRU PARTİ temsilcileri olarak bu anlayışı şiddetle reddediyor, siyasi görüşleri ne olursa olsun ilimiz menfaatleri doğrultusunda hizmet edenleri alkışlıyoruz.

İlimiz siyasilerini de din, dil, etnik köken üzerinden ayrıştırıcı değil bütünleyici, birleştirici, kucaklayıcı ve hizmet odaklı anlayışa davet ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli basınımız aracılığıyla tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı iletiyorum.” İfadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol