Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

İpekyolu İlk Faaliyetlerine Başlıyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2019 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında desteklenen “İpek Yolu İllerindeki Kadın Ve Gençlerin Aktif Yaşama Dâhil Edilmesi Ve İstihdama Katkı Projesi” Kapsamından Proje Döngüsü Yönetimi Eğitim Programı 1-2-3-4 Mart 2021 tarihinde Elâzığ'da İl Özel İdaresi İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Uygulamalı olarak proje döngüsü eğitimi verilecek olan projede, proje fikrinin belirlenmesi, sorun, paydaş, hedef ve strateji analizleri, faaliyetlerin ve kaynakların planlanması gibi eğitim başlıkları yer alıyor. Eğitim, Avrupa Birliği projeleri yazımı ve Proje Döngüsü Yönetimi esaslarını içeriyor.

4 gün sürmesi planlanan projeye Elazığ’da ikamet eden, 18-30 yaş arasında proje hazırlama konusunda bilgi sahibi olmak isteyen herkes katılım sağlayabilecek. Etkinlik sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

Proje Fırat Kalkınma Ajansı destekleri ile Elazığ Valiliği, Elazığ İl Özel İdaresi, Fırat Üniversitesi ve Elazığ Belediyesi ortaklığında yürütülecek.

Projeye başvurmak isteyenler İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nin @ipekyolugenclik instagram ve twitter hesabından bulunan bilgilendirme ve yönlendirmeler üzerinden başvuru yapabilecekler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol