Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Bu haber kez okundu.

İŞ İNSANI ÜMİT TINARLI, TRKTYD ELAZIĞ İL TEMSİLCİSİ OLDU

İş İnsanı Ümit Tınarlı , Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği (TRKTYD) Elazığ İl Temsilcisi oldu.

Düzce Belediyesi ve Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği, site yönetim sektörüne yeni yön verilmesi ve tamamen şehir yönetimi ve tesis yönetimi hakkında toplantı yapılarak sertifikalar verildi.

Bu kapsamda şehrimizi temsilen ELOVA profesyonel site yönetim adına Ümit Tınarlı ve Ali Şefik Ünsaldı katıldı.

Yapılan toplantıda iş ve yaşam alanlarının yönetimi, eğitim, seminer, yayın hukuk ve AR-GE çalışmalarında bilgi ve tecrübe paylaşımı yapılarak kentsel tesis ve site yönetim panelleri yapıldı.

Düzce belediyesinin yapmış olduğu kentsel tesis ve yönetim şekli katılımcılara aktarıldı. Verimli bir panelin olduğu ve panel sonunda sertifikalar katılımcılara Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve TRKYD başkanı Suat Sandalcı tarafından takdim edildi.

Ve tören sonunda TRKTYD başkanı Suat Sandalcı tarafından derneğin Elazığ İl temsilciğine Ümit Tınarlı’nın getirildiğini bildirdi.

Panel sonunda ELOVA Profesyonel Site Yönetim adına Ümit Tınarlı “panel ve sertifika törenin çok verimli geçtiğini bu kapsamda aklımıza bir çok proje geldi. Bu projeleri hayata geçirmek ve şehrimizin daha iyi bir hizmet alabilmesi için şehrimizin yöneticilerinden randevu talebinde bulunarak, şehrimize kaliteli ve yenilikçi hizmetler sunacağız” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol