Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

İş İnsanlarından Eğitime Tablet Desteği

. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açıkladığı pandemide online eğitim gören, maddi imkanı olmayan öğrenciler temin edilen tabletler Elazığ’a ulaştı. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan Tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk’e teslim edildi.

GENEL BAŞKANIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ…

Tabletleri teslim ederken açıklamalarda bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan; “İlimizin ekonomisini büyütmeye çalışırken, geleceğimiz olan yavrularımızın eğitimlerini de ihmal etmiyoruz. TOBB’dan gelen tabletlere Oda olarak bizler ve İlimizin kıymetli İş İnsanlarının desteği ile 98 adet klavyeli tableti İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Fevzi Gürtürk Bey’e teslim ettik. TOBB öncülüğünde ülke genelinde başlatılan ve 81 İlimizde 365 Oda-Borsamıza iletilen klavyeli tablet için Genel Başkanımız Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu Bey’e sonsuz teşekkür ediyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin bu dönemde çok ihtiyaç duydukları tabletlerin eğitimlerine katkı sağlaması umuduyla hayırlı olmasını dilerim ” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol