Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

İŞBİRLİĞİ ÖĞRENCİLERE YARAYACAK

Fırat Üniversitesi ile Arçelik arasında yapılan işbirliği ile birlikte yazılım alanında okuyan öğrencilere yönelik Prep” adı verilen proje hayata geçirildi. 

Projede görev alan öğrenciler hem üniversite eğitimlerine devam edecekler hem de Arçelik’teki yazılım projelerine uzaktan katılım sağlayacaklar.

Arçelik Prep Projesi  ile  ilgili olarak yapılan açıklamada proje ile  yazılım sektörünü desteklemek, üniversitelerdeki genç yetenekleri ortaya çıkarmak, ülke ekonomisine ve üretimine katkıda bulunmaları konusunda öğrencilere  öncülük etmenin amaçlandığı ifade edildi.

 Rektör Göktaş Tanıtım Toplantısına Katıldı

Arçelik Perakende TV’den canlı yayınlanan online tanıtım programı ile ilgili olarak  Fırat Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın  katılımlarıyla gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın yanı sıra, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar Demirel, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu ile Arçelik Strateji ve Dijital Genel Müdür Yardımcısı Utku Barış Pazar ve öğrenciler katılım gösterdi. ”denildi.

“Emeği Geçen Herkese Teşekkürlerimi Sunuyorum “

“Prep Projesi” online tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş projeyi önemsediklerini vurguladı.

Göktaş, “Gençlerimizin iş hayatına katılması ve tecrübe edinmesi başta olmak üzere, karşılıklı iş birliğini kapsayan böylesi bir projeyi çok önemsiyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ise yaptığı değerlendirmede  projenin hem amacı hem de kapsamını değerlendirdiğinde büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, projede emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol