Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Işıkver’den 10 Kasım Mesajı

Işıkver mesajında , “İstiklal mücadelemizin önderi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 83’üncü yıl dönümünde saygıyla anıyoruz. Ülkenin içinde bulunduğu güç koşullara ve sınırlı imkânlara rağmen, asil milletimizden aldığı güç ve destekle bağımsız ve milli egemenliğe dayalı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik eden büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmayı en büyük ideali olarak belirlemiştir.

Tarihi kahramanlıklar ile dolu ecdadın torunları olarak bizler de, Atatürk’ün gösterdiği istikamet doğrultusunda, cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlı kalarak ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayretiyle, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. Her karışı şehit kanlarıyla sulanmış, kutsal vatan topraklarını bölmeye çalışanlara, aziz milletimizi yok etmeye kalkışanlara ve asırlık mirasımız olan kutsal değerlerimizi, çiğneme cüreti gösterenlere karşı mücadele veren iradeye liderlik yapan, bu büyük devlet adamına çok şey borçlu olduğumuzu asla unutmamalı ve emanetine sahip çıkmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyetimizin kurucusu; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve vatanımız için canlarını veren kahraman şehitlerimizi; minnet, rahmet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol