Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

İYİ Parti  Ziyaretlerine Devam Ediyor

.  Köyde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Partililer, vatandaşların  istek ve şikayetleri dinleyerek,  sorunların çözümü noktasında, istişarelerde bulundular.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or’un  Beşik Köyü'ndeki  ziyaretinde emekli olduğunu ve geçimini sağlamak için çiftçilikle de uğraştığını belirten vatandaşlar , verdğikleri emeklerin karşılığını alamadıklarını belirttiler. İYİ Partililer  Sün Köyü'ndeki temasları sırasında ise,  cemevini ziyaret etti.  İYİ Partililerin köylerini ziyareti ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan  Sün Köyü Muhtarı Hamdi Öztürk,''  Köyümüz  yerel hizmetlerden faydalanamıyor  yolumuzun asfaltlanmasını bırakın.  Köyümüze bir çöp konteyneri dahi gelmedi. Biz sorunlarımızı  yetkililere iletmekten bıktık.'' dedi.Ateşli sohbet hatlarında ile doyumsuz sohbetler 7/24 başladı.

“Bu Hizmet Anlayışını Halkımız Hak Etmiyor”

Ziyaretleri sonrasında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Elazığ  İl Başkanı Mevlüt Or yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi; ''Bugün, Elazığ Merkezde bulunan üç köyümüzü ziyaret ettik. Her yerde olduğu gibi; bu köylerimizde de vatandaşlarımız yetkililerin çözümsüzlüklerinden şikayetçiler. Çiftçi zorda, emeklerinin karşılığını alamıyor ve borçlarını ödemek için ellerindeki mallarını satmak zorunda kalıyorlar. Biz İYİ Parti olarak, vatandaşın derdine çözüm üreteceğiz. Şimdi, sesini duyuramayan vatandaşlar, bize geliyor. Bırakın büyük sorunların çözülmesini ,bir köyün çöp konteyneri gibi basit bir ihtiyacına bile cevap veremeyen bu hizmet anlayışını halkımız hak etmiyor.

Bugün, ziyaret ettiğimiz  köylerimiz de, diğer köylerimiz gibi; susuzlukla mücadele ediyor. En verimli toprakların,  ekilip biçilemediğinden dert yanan muhtarlarımız, Yİ Parti’mizin uygulanabilir politikalarıyla tarıma  ,  can suyu olmasını istiyor.  Depremde yıkılan köy evlerinin yapılmadığını anlattılar, yine  yolların bozuk oluşu ve tali yolların asfaltlanmaması, köylerde yaşayan vatandaşlarımızın  en önemli  problemleridir”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol