Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

İzleyiciden Tam Not Aldı

Moderatörlüğünü Gazeteci Nafiz Koca’nın yaptığı Günışığı Programı,” Hiçbir Şey Karanlıkta Kalmayacak” Parolasıyla yayın hayatına başladı.

Programın il bölümünde konuk olan Ak Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Kurucular Kurulu üyesi Necati Çetinkaya ile yapılan söyleşi izleyici tarafından beğenildi.

Gazeteci Nafiz Koca, Kanal 23 Televizyonunda yayınlana Günışığı programının ilk bölümünde konuk ettikleri Ak Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Kurucular Kurulu üyesi Necati Çetinkaya ile Elazığ ve Türkiye gündemini konuştuklarını ifade edere,” Programımızın ilk bölümünde Sayın Necati Çetinkaya’yı konuk ettik.

Kendileri ile Türkiye ve Elazığ gündemini değerlendirdik.

Güzel bir program olduğu kanısındayım, yansımalar o yönde. Nihayetinde ilk canlı programımızdı, bundan böyle her hafta değişik konu ve konuklarımız ile Elazığ gündemine ve sorunlarını masaya yatıracağız. Programımıza çiçek göndererek destek veren dostlarımıza teşekkür ediyorum.”Dedi.

Anahtar Kelimeler:
İzleyiciden Tam Not Aldı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol