Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

JANDARMA 5 ŞÜPHELİYİ YAKALADI

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen  operasyona ilişkin olarak yapılan açıklamada, şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, çalınan malzemelere ulaşıldığı bilgisi verildi.

Açıklamanın detaylarında ise şu ifadeler yer aldı; “Elazığ'da, Bağlarca Köyü’nde Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait, demirlerin çalınması ve Yemişlik Mahallesi’nde inşaat malzemelerinin çalınması, olayları ile ilgili olarak Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’na ihbarda bulunulması üzerine jandarma ekipleri, şüphelileri yakalamak için  seferber oldu. 

 Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, hırsızlık şüphelilerinin yakalanabilmesi ve çalınan malzemelerin sahibine teslim edilebilmesi amacıyla yapılan araştırmalar sonucunda, şüphelilerin kimlikleri ve adresleri tespit edildi.

Jandarma ekiplerince 5 şüphelinin adreslerine eş zamanlı operasyon yapılarak, evlerinde yapılan arama sonucunda çalınan malzemeler ele geçirilerek, sahiplerine teslim edildi.

Jandarma ekiplerince şüpheliler hakkında  yasal işlem başlatıldı.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol