Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

JANDARMA GÖNÜLLERE DOKUNDU

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tekerlekli sandalyesi kullanılmaz hale gelen engelliyi yalnız bırakmadı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafından engelli vatandaşa yeni tekerlekli sandalye temin edildi. 

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, kent genelinde huzur ve güvenliği sağlamanın yanı sıra vatandaşların da her daim yanında olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, Yolüstü Köyü'nde ikamet eden zihinsel ve bedensel engelli  Hasan Aydın’ın (18) tekerlekli sandalyesinin eskidiğini öğrendi.  Bunun üzerine İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Yıldız’ın talimatıyla Hasan’ı mutlu etmek için köye gidilerek tekerlekli sandalye ulaştırıldı. Jandarma ekiplerini ve yeni tekerlekli sandalyesini karşısında gören engelli genç, gözyaşlarına hâkim olmadı.

Jandarmanın kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakamadığını dile getiren Aydın, devletin gücünü bir kez daha hissettiklerini söyledi.   Jandarma ekipleri uzun süre Aydın’a ile ilgilenerek sohbet etti. Ayrıca İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali YILDIZ, Hasan Aydın’a oyuncak Jandarma arabası hediye etti. Aydın bu güzel hediye için ekiplere teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol