Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

Jandarma Market Hırsızlarını Yakaladı

Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen hırsızlık operasyonunda, A.K. İsimli şahsa ait marketten sigara ve para çalan şüpheliler yakalandı. 

Yapılan aramalarda 7 bin 500 lira değerinde bin 1365 paket sigara ve bin 500 lira para ele geçirildi.

Elazığ İl jandarma Komutanlığı’ndan  yapılan açıklamada,  “Gece saat 02.00 sıralarında, Karakoçan ilçesine bağlı Yenice Köyü’nde, meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili, Elazığ il Jandarma Komutanlığı’na yapılan ihbar sonrasında jandarma ekiplerince  çalışma başlatılmıştır.

Kısa süre sonra, hırsızlık olayını aydınlatan jandarma ekipleri, olayı;  Ö.C.,M.T. , M.T. ve D. K. İsimli şahısların gerçekleştirdiği bilgisine ulaşması üzerine, yapılan aramalar sonucunda; çalınan bin  365 paket sigara ekiplerce ele geçirilmiştir.

Jandarma ekiplerince ele geçirilen malzemeler, A.K. ye teslim edildi. Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik her türlü  mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir. “denildi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol