Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

Jandarma Operasyonlara Devam ediyor

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Karakoçan ilçesinde ikamet eden L.D. isimli şüphelinin ruhsatsız silah olduğunun bilgisinin alınması üzerine harekete geçildi.

Jandarma ekiplerince L.D. İsimli şüphelinin ikamet adresine operasyon planlandı. Jandarma ekiplerince yapılan operasyon sonucunda; L.D. isimli şahsın evinde 2 adet kullanılmış Metamfetamin içme aparatı 3 Adet uyuşturucu madde kullanmak için yapılmıs kova duzeneği ile 1 adet ruhsatsız seri numarası ve markası olmayan pompalı tüfek, 2 adet Av bıçağı , 19 adet Züber marka dolu tüfek kartuşu, 2 adet sarı renkli Slug marka domuz fişeği ele geçirilmiştir.

şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik her türlü mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol