Öne Çıkanlar ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI

Bu haber kez okundu.

Kadın Meclisi Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Kültür Park'ta düzenlenen programa Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın eşi Arzu Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Tuğba Demirkıran, Elazığ Emniyet Müdürü Celal Sel’in eşi Neşe Sel, Fırat Üniversitesi Rektörü Dr. Fahrettin Göktaş’ın eşi Hülya Göktaş, Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze Kırkıl, Fırat Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Tuba Talo Yıldırım, Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcıları Uzm.Dr. Nevsun Pıhtılı Taş, Uzm. Dr. Arzu Barut Parmaksız, Medikal Park Genel Müdür Yardımcısı Suna Önder, geçirdiği Kovid19 sonucu yaşamını yitiren Dr. Orhan Özdiller’in eşi Şükran Özdiller ve bayan sağlık çalışanları katıldı.


“Sağlık Çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı Kutluyorum”

Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Tuğba Demirkıran yaptığı değerlendirmede  vatandaşların en iyi sağlık hizmetini alabilmeleri  için sağlık çalışanlarının  var güçleriyle hizmet sunduğunu belirterek  sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Demirkıran “Özellikle yaşadığımız bu pandemi sürecinde vatandaşlarımızın en iyi sağlık hizmetini alabilmeleri için gece gündüz demeden çalışan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Bu süreçte ailelerini, çocuklarını bırakarak hizmet sunan sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Demirkıran, “Her zaman Kadın Meclisimize destek sağlayan ve 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlediğimiz bu organizasyonda da yanımızda olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı

 Tıp bayramı dolayısıyla düzenlenen program sonunda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın eşi Arzu Şerifoğulları, kadın sağlık çalışanlarına çiçek takdiminde bulunarak, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol