Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Kadından Kadına Poşet Şiddeti

H.K. , Elazığ’da  birçok şubesi bulunan kozmetik mağazası ile ilgili, çok ciddi bir iddiada bulundu. H. K. aldığı ürünlere, poşet istemediği için, mağaza yetkilisi kadının  şiddetine maruz kaldığını   belirtti.  H.K.  isimli kadın,  kasada aldığı ürünlerin parasını ödedikten sonra,  ‘poşet ister misiniz? ‘ diye soran kadın mağaza yetkilisine poşet istemediğini söylediği için şiddete maruz kaldığını kaydetti. Hayır cevabını verdikten sonra başına gelenleri kabus olarak niteleyen  H.K. , kadın yetkilinin boynundan tutarak yerlerde sürüklediğini, kafasını zemine çarptığını kaydetti. H. K. , kadın yetkilinin uyguladığı şiddet sonrasında vücudunda çok sayıda morluklar olduğunu ve kafasında da şişlikler olduğunu belirtti.  H. K. uğradığı şiddet sonrasında, şikayetçi olduğunu da kaydederek, yetkililerden işletmeye yönelik yaptırım uygulamasını istedi.

“Şikayetçi Oldum”

 H.K. yaşadığı şiddeti şu şekilde anlattı; “ Alışveriş yapmak için gittiğim, kozmetik mağazasında şiddete maruz kaldım.  Poşet istemediğim için, mağazanın kadın yetkisi tarafından darp edildim.  Poşet istemediğimi söylediğim için; satın aldığım ürünleri karttan çekim yapılmadığını gerekçe göstererek, iade etmemi istedi. Bu tavır karşısında ben de ürünleri iade ettim.  Buna rağmen, kadın yetkili birden bire boğazına sarıldı.  Yere fırlattı. Yere düşerken kafamı çarptım. Maruz kaldığım şiddetten dolayı vücudumda morluklar ve kafamda şişlik oluştu. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi, mağazanın diğer şubesinden gelen bir erkek yetkili de, bana saldırmaya çalıştı. Araya girenler olmasa, bu kez de o kişinin şiddetine maruz kalacaktım.  Aldığım darbelerden dolayı, bayılacak gibi olduğum için kendimi, iş yerime zor attım. İş yerime geçtikten sonra durumu emniyete bildirdim. Sonrasında da, darp raporu aldım.  Şikayetçi oldum. Bu işletme bütün müşterilerine bu şekilde yaklaşıyor. Bu işletmenin, bir kaç kez müşterilerine karşı, hiç de hoş olmayan tavırlar sergilediğine şahit de oldum.  Ben benim başıma gelenin, başka insanların başına gelmemesi için şikayetimden asla vazgeçmeyeceğim.”dedi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol