Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Kadro 21 kişiye çıkarıldı

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, 2021-2022 sezonunda uygulanmak üzere Bölgesel Amatör Ligde(BAL), Süper Amatör, 1. ve 2. Amatör Liglerinde müsabaka kadrosu 18 kişiden 21 kişiye çıkartıldığını duyurdu.

ASKF’den yapılan açıklamada, Bölgesel ve Yerel amatör liglerde müsabaka kadrosunun 1 kaleci, 10 futbolcu ve en fazla 7 yedek futbolcu olmak üzere 18 futbolcudan oluştuğu hatırlatıldı.

Kovid – 19 salgını nedeniyle 3 olan oyuncu değişikliği sayısının bu sezonda 5 olarak düzenlenmesi dolayıyla büyükler kategorilerinde (BAL, Süper Amatör, 1. ve 2. Amatör) kulüplerden gelen talep üzerine 2021-2022 sezonunda uygulanmak üzere müsabaka kadrosunun 18 kişiden 21 kişiye çıkarıldığı duyuruldu.

Dileyen kulüplerin bu sezona mahsus olmak üzere takım kadrolarını 21 kişi olarak yazıp hakeme ibraz edebilecekleri kaydedildi.

Öte yandan EASKF'den yapılan açıklamada; " 28-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili nedeniyle perşembe-cuma Malatya Bölge Müdürlüğünde lisans işlemi yapılmayacağı için kulüplerimizin transfer evraklarını salı günü mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekmektedir..."ifadeleri kullanıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol