Öne Çıkanlar DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

KAFALAR KARIŞIK

Artan koronavirüs vakaları karşısında Elazığ İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu peş, peşe kararlar alıyor. Ülke genelinde vakaları en düşük seviyeye çekmek için tam kapanma ve aşı çalışmalarının hızlandırılması gerektiği ifade edilmişti. Ancak Tam kapanma yerini lokanta ve kafelerin kapatılması ile vaka sayılarının düşürüleceği öngörülmüştü, ancak beklenen olmadı.

Elazığ2da ki vaka sayılarının ürkütücü boyutlara çıkması karşısında il valisi Erkaya Yırık başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu aldığı bir karar ile Şehirde üç büyük caddeye araç girişi yasaklandı.

Elazığ İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından Hürriyet Caddesi, Gazi caddesi ve Vali Fahribey Caddeleri araç trafiğine kapatıldı. Trafiğin yan yollara verilmesi ile yaşanan sıkıntılar şikâyetlere neden olmaya başlandı. Bu karar alınırken, depremi yaşayan bir ilin sokakları göz önünde bulundurulmadığından büyük sıkıntılar yaşandığı ifade edildi.

Üç Caddenin araç trafiğine kapatılması vatandaşın tepkisine neden oldu. Neden düşünülmeden yanlış kararalar alınıyor? Diye soran vatandaşlar,” Virüsün yayıldığı yerlerde denetimler artırılmıyor, lokantalar ve kafelarin kapatılması ile virüsün önleneceği mi sanılıyor,

oysa ulaşım araçlarına bakılsın, tıklım tıklım dolu, üç cadde araç trafiğine kapatıldı, ne oldu banka önleri, PTT girişi, Kapalı çarşıda mesafe yok, bu HES kodu sorgulaması yapılan noktalarda cabası. Bunlara önlem alınmadan caddeler araç trafiğine kapatıldı, alternatif sokakların durumu ortada çok büyük sıkıntı yaşandı.

CADDELER TRAFİĞE AÇILDI

Gelen şikayetler üzerine Elazığ Valiliği araç trafiğine kapatılan Hürriyet, Gazi ve Vali Fahribey caddelerini bir gün sonra açtı. Araçlar caddeleri kullanmaya başlarken polis ekipleri caddenin trafiğe açılmasıyla ilgili talimat geldiğini ve caddeyi trafiğe açtıklarını belirttiler.

Anahtar Kelimeler:
KAFALAR KARIŞIK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol